wloczykij
Go
|
Nie bardzo się klei. Chodzi o to że to jest prawda oficjalna i zatwierdzona.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Własne zdanie zawsze u każdego szanuję. Ci co cytują też zasługują na uznanie. Nie będę rozwijał...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Całkiem fajny pomysł z tą ustawą "o sumieniu aptekarskim", będzie zabranaić sprzedaży pigułek antykoncepcyjnych... Bo pigułki antykoncepcyjne są bardzo niezdrowe dla łykających!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ojej Teraniu, żebym wiedział, że tak mało w Warszawie będzie "oburzonych", to sam bym pojechał, bo oburzony jestem, że aż!
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Dokładniena to samo!
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Ja też jestem odurzony. I żałuję że nie mogłem być na tym wspaniałym koszernym handełesie odurzonych.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No to jest nas już dwóch!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jacy biedni, ci oburzeni, no trzeba im pociechy!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jakie jest powiązanie przyczynowo skutkowe między znęcaniem się nad zwierzętami, a grą w piłkę nożną? Czy mogęprosić o wyjaśnienie?
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
"Może pomyślicie, dobrze, człowiek to nie zwierzę. Nie, ale też ma system nerwowy, a ostatnio dowiedziono, że bezprzecznie także uczucia." Czy Tobie Tereso nie wydaje sie że ta aktywistka prozwierzęca pomyliła podmioty ?? (celowo lub nie ) a Ty mało myśląć przepisujesz takie idiotyzmy na swoim blogu, przecież z tego jasno wynika że jesteś gorsza od zwierzęcia zanim zaczniesz nabijać sobie statystyki spróbuj może ogarnąc temat ?? no i tyle razy prosiliśmy cię na forum zebyś zamiast wklejać "suche linki" napisała coś od siebie ja wiem że ty tylko chcesz nabić sobie ilość wejść ALE .......
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|