Teresa Stachurska
Go
|
A co jest korzystniejsze dla niej?
Dobre pytanie. Może wprost, bez zakłamywania, utworzyć specjalnie dla Pani Urząd ds współpracy z Kościołem Watykańskiem? Polak najbardziej chorowity - http://www.stachurska.eu/?p=5333
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Polak najbardziej chorowity
Przez komuchów ich błędne nauki, grzech zai odwrócenie się od Boga.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Seweryn
Go
|
Aj ten Prof. Kołodko, to mędrzec jest. Tylko czemu się odzywa, skoro sam robił dokładnie to samo w pierwszych latach demokracji?
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
czyli państwo powinno jak najbardziej wtrącać się w gospodarkę i wolny rynek który przecie jest cały czas organiczany od 20 lat to zło ? to w ogóle dlaczego upadł tamten system jak był taki ok
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam wysłać (promotor mi zasugerował) e-maila do prof. Kołodki z pytaniem: jakie konkretne dowody są na to, że kapitalizm się nie sprawdził?...jestem ciekawa czy mi odpisze...
|
|
|
|
|
|
|
Seweryn
Go
|
Na pewno odpisze. Jeśli promotor ma odpowiednie nazwisko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Możliwe, że się znają...Oboje są profesorami, są z tego samego rocznika, obaj z Wybrzeża i mają podobne zdanie w temacie neoliberalizmu...
|
|
|
|
|
|
|
Seweryn
Go
|
Tacy to sobie mogą powymieniać poglądy.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prof. Kołodko odpisał mi, że 17 listopada ma w Wejherowie wykład i tam będzie można na te tematy podyskutować...
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Znana to przecież powszechnie rzecz że Wejherowo jest centrum seksu i hazardu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Prof. Kołodko odpisał mi, że 17 listopada ma w Wejherowie wykład i tam będzie można na te tematy podyskutować... To się nazywa mieć fart Przyjdzie góra do Mahometa. Super. Przekażesz swemu wykładowcy i kolegom studentom? Pewnie też zechcą przyjść na ten wykład?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem w czepku urodzona... pewnie, że przekażę...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i cało wylądował Boeing 767 na lotnisku Chopina w Warszawie... denerwowałam się trochę...ale pasażerowie i ich rodziny to na pewno przeżyły horror...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Widziałam to lądowanie w tv. Pasażerowie może nie byli w kursie dzieła, ale załoga na pewno. Póki nie wysiedli nie mogli wiedzieć czy szczęście dopisze. Długo będą do siebie dochodzić po takim wydarzeniu?
|
|
|
|
|
|
|
|