renia
|
Czort ich wie...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
No i cało wylądował Boeing 767 na lotnisku Chopina w Warszawie... denerwowałam się trochę...ale pasażerowie i ich rodziny to na pewno przeżyły horror... Tylko trochę? Ja nie mogłem usiedzieć w fotelu i pobrudziłem się obiadem.
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Na seans zawsze zamawiam wielki wór Popcornu.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa święcony gaz będziemy drożej sprzedawać... czasami warto się poświęcić...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Firmy zagraniczne będą mogły wydobywać nasz gaz przez 3 lata bez podatku...Teresa mnie szlak trafia jak ja tego słucham jest okazja, żeby zarobić i uniezależnić się energetycznie od Rosji, to oni znowu wszystko zaprzepaszczają, a my będziemy musieli pasa zaciskać, żeby łatać dziurę budzetową...szkoda słów...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
I jeszcze zsyłali rzesze ludzi w bezdomność, żebractwo, biedę, biedę, biedę.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Firmy zagraniczne będą mogły wydobywać nasz gaz przez 3 lata bez podatku...Teresa mnie szlak trafia jak ja tego słucham jest okazja, żeby zarobić i uniezależnić się energetycznie od Rosji, to oni znowu wszystko zaprzepaszczają, a my będziemy musieli pasa zaciskać, żeby łatać dziurę budzetową...szkoda słów... Gdybyśmy wybrali Palikota t byśmy nie mieli co zaciskać. Na golasa byśmy latali. Biłgorajski szlak!
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Firmy zagraniczne będą mogły wydobywać nasz gaz przez 3 lata bez podatku...Teresa mnie szlak trafia jak ja tego słucham jest okazja, żeby zarobić i uniezależnić się energetycznie od Rosji, to oni znowu wszystko zaprzepaszczają, a my będziemy musieli pasa zaciskać, żeby łatać dziurę budzetową...szkoda słów... Gdybyśmy wybrali Palikota t byśmy nie mieli co zaciskać. Na golasa byśmy latali. Biłgorajski szlak! I jeszcze zsyłali rzesze ludzi w bezdomność, żebractwo, biedę, biedę, biedę.
Z powodu wydobycia gazu?
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo interesujące...nic o tym nie wiedziałam...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Bardzo interesujące...nic o tym nie wiedziałam... Bo widzisz. Komuna upadła i żyjemy teraz w jaśnieoświeconej Europie. Demokrację mamy. A wszystko zło to Radio Maryja.
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|