Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Geremek ponoć mówił płynnie po francusku. Tyle o nim wiem dobrego.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Taki wilk w owczej skórze?! . Ewentualnie obywatel europy EU
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Geremek ponoć mówił płynnie po francusku. Tyle o nim wiem dobrego. Mój profesor mówił, że nie wierzy w to, że jego śmierć była przypadkowa - nieszczęśliwy wypadek . Uważa, że jemu pomogli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też uważam, że ten wypadek był normalny z pomocą boską, a nie nieszczęśliwy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Generalnie im mniej ludzi na określonym obszarze tym lepiej. Jest więcej do podziału o czym dobrze wiedzieli ordynaci Ale jak popatrzymy z perspektywy pana i plebana to wyludnienie jest katastrofą A jak na to patrzą politycy? Na pewno odpowiednio...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...A jak na to patrzą politycy? Na pewno odpowiednio... ... do widzimisię swego.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Ja też uważam, że ten wypadek był normalny z pomocą boską, a nie nieszczęśliwy.
Wielu się o to modliło. Kto wie, Bóg mógł rzeczywiście wysłuchać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mógł wysłuchać, ale tych wielu, co się o to modliło ma u Pana przekichane! Pan nigdy takich próśb nie wybacza, nie zapomina i odda z nawiązką w stosownym czasie. AMON!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A takie, że drukowanie to najprostsza, najtańsza i najszybsza forma opodatkowania (grabienia) narodu. Do czego to prowadzi mielismy okazje przekonać się w latach 80-tych i co? Stało się coś? Przyszli starzy-nowi naprawili, więc pewnie znowu naprawią
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po co przeliczają na "niezdrowe" czerwone mięso? Niech przeliczają na "zdrowe" kurczaki...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Mógł wysłuchać, ale tych wielu, co się o to modliło ma u Pana przekichane! Pan nigdy takich próśb nie wybacza, nie zapomina i odda z nawiązką w stosownym czasie. AMON! Nie prawda. Pan wysłuchuje błagania uciśnionych. Radujmy się. Bowiem Bóg w swojej dobroci dał nam syna. Dzisiaj narodziło się nam dziecię. Alleluja. http://www.youtube.com/watch?v=vCE-xvKQNgg
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie prawda. Pan wysłuchuje błagania uciśnionych. Sugerujesz, że twój Pan to komunista-związkowiec?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie prawda. Pan wysłuchuje błagania uciśnionych. Sugerujesz, że twój Pan to komunista-związkowiec? pierwsza wersja byla bez 'oksymoronu'.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|