Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12101995 razy)
|
Sandman80
Go
|
Jak się bawić to drogo i z klasą
Brytyjska organizacja Open Europe zrobiła zestawienie kosztów unijnych prezydencji różnych krajów. Wynika z niego, że polska prezydencja była najdroższą w historii UE.
Popatrzmy:
Prezydencja:
Polska w 2011 r. 115 mln euro Węgry w 2011 r. 81 mln euro Belgia w 2010 r. 74 mln euro Dania w 2002 r. 52 mln euro Szwecja w 2009 r. 42 mln euro
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Link do powyższej informacji można prosić?
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Joe,a oplacasz abonamemt RiTV? Ja place ,sure ,komu tym ubekom przemienionymi na "demokratow modernych "pogrogbowcy stalina i gebelsa
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
O ten Kolodko sie koludkuje ,efekt zaden ,wstapil by do patriotycznej organizacji ,a nie marnowal swe talenty w tej politycznej prostytutce PSL ktora z kazdym pojdzie do lozka aby zaplacil wiecej .Kiedys to sie skonczyl Polska gielda ,what is that ,przy takich rzadach skonczy jak gielda niewolwnikow w Nowym Orleanie
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Zebys wiedzial ,nabijaj sie dalej .A czemu nie masz jakiej pogadanki na tym radiu ? No, skoro proste stwierdzenie faktów wyrażone z estymą, uważasz za "nabijanie się" to bywaj! Nie chcę być osobą medialną jeszcze, bo wyginać się przed mikrofonem, czy kamerą nie jest dla mnie przyjemne, ale gdy mi może przyjdzie ochota, to kto wie, gdzie i co będę pogadywał. Choć wątpilwe, bo ja nie z tych, co będą cierpieć za miliony! PS i wstąp na http://optymalni.org.pl/ - boś najwyraźniej długo tam nie był! Bywam tam czasami ,ale nie wiele sie cos zmienia . Nie kazdy dobrze czuje sie w radio czy TV ,Sa dobrzy lekarze optymalni ,jest ich kilku Osobiscie znam kilku.Napewno ktos by sie znalazl .Biedny polski narod potrzebuje tego modelu zywienia jak ryba wody ,szczegolnie teraz ,przy tych dziadowskich rzadach.Bedac w Polsce ostatnio zauwazylem ze wiedza na temat DO w sirodowisku ludzi raczej biednych w wyniku tej tz transformacji( po mojemu wydubcenia pol narodu przez garstke cwaniakow ) wiedza jest raczej zalosna . A oni najbardziej jej potrzebuja.RM ma bardzo dobry zasieg i wkraju i za granica .Piekna stacja do reklamy .Przeciesz z Polski nic sie nie da sluchac tylko oni ,TVN ,Polsat ,dobre dla Karguli i Kiepskich Ta czesc narodu ktora slucha RM najbardziej by skorzystala z ZO ,bo ten bandyta z PO ich wykonczy tymi lekami Program Patriotyczny i program DO pokrywaja sie w sobie ,sluza narodowi .Nigdy nie wolno siadac na laurach Trzeba go wdrazac ,poprawiac ,,nowy ksiazki wydawac ,takie raczej przystosowane do nowego klinta ,bardziej przystepne dla przecietnego czlowieka bez wielkiej wiedzy dajetycznej .Jest duzo usterek ,mozna poprawiac , Mam lepsza wiedze od was bo sledze rozne Low Carbs diety .Tu tez nie brakuje ludzi madrych ,oddanych i nie skorumpowanych Ta idea LC powoli ale systematycznie sie rozwija Do tej pory ograniczano wegle i tluszczu sie juz nie baja ,siegaja coraz czesciej po ten wlasciwy tluszcz .No i ostatnio juz sie powaznie ogranicza bialko jako takie .Dlugo czasu nie wezmie ,jak ktos was zdystansuje .Wyjdzie po prostu z lepsza dieta Zywot na laurach ,moze skonczyc sie kiepsko ,upadkiem ,Nie mysle ze dr K powinien to robic ,ma juz swoje lata i odpoczynek sie nalezy . Ale juz jest mala armia nowych doktorow ,powinni ta idea kontynuowac Miejmy nadzieje ze ten letarg dlugo nie potrwa. A RM, super stacja do reklamy tak dla biednych jak i myslacych
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Jak się bawić to drogo i z klasą
Brytyjska organizacja Open Europe zrobiła zestawienie kosztów unijnych prezydencji różnych krajów. Wynika z niego, że polska prezydencja była najdroższą w historii UE.
Popatrzmy:
Prezydencja:
Polska w 2011 r. 115 mln euro Węgry w 2011 r. 81 mln euro Belgia w 2010 r. 74 mln euro Dania w 2002 r. 52 mln euro Szwecja w 2009 r. 42 mln euro
Nic nowego Sandman,tanio to oni potrafia robic przewalki ,biedny emeryt zaplaci ,juz placi . Najbardziej nieudolne rzady od czasu Popiela ,nie Mieszka
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam lepsza wiedze od was bo sledze rozne Low Carbs diety .
Może parę wskazówek dietetycznych byś dał "adminowi"... Po co "Chłopak" ma tkwić w niewiedzy...?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z dużym zainteresowaniem obserwuję Węgry. Zmienili konstytucję (nie mogą się zadłużać powyżej 50% PKB) obniżyli stawki PIT i CIT, znacjonalizowali (lub są w trakcie) OFE - jedynie VAT mają wysoki, ale to może byc ponieważ to jest podatek od towarów, a nie własnej pracy. Zobaczymy co z tego wyniknie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba, że się koniunktura zmieni...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
RM ma bardzo dobry zasieg i wkraju i za granica .Piekna stacja do reklamy .Przeciesz z Polski nic sie nie da sluchac Ta czesc narodu ktora slucha RM
Czyli opłacasz abonament RiTV ? małe datki,ale datki?
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
RM ma bardzo dobry zasieg i wkraju i za granica .Piekna stacja do reklamy .Przeciesz z Polski nic sie nie da sluchac Ta czesc narodu ktora slucha RM
Czyli opłacasz abonament RiTV ? małe datki,ale datki? Co to jest RiTV ,nie mam zielonego pojecia .Wspomagam tylko dobre zeczy ,jesli to jest ta tuba tego Dworaka czy jak temu pelowskiemu "demokracie| taki nigdy nie dostanie centa .Wspomagajcie sobie sami. Anyway ,moj nowy friend z Kolumbi ,wytlumaczyl mi dzis na skype .Joe, ulej polska polityke ,jak ja to zrobilem dawno temu .Zajmi sie robieniem pieniedzy i korzystaj z zycia .masz forse ,masz 3 paszporty ,no to wio po swiecie .
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Czyli opłacasz abonament RiTV ? małe datki,ale datki? Co to jest RiTV ,nie mam zielonego pojecia .Wspomagam tylko dobre zeczy ,jesli to jest ta tuba tego Dworaka czy jak temu pelowskiemu "demokracie| taki nigdy nie dostanie centa .Wspomagajcie sobie sami. Anyway ,moj nowy friend z Kolumbi ,wytlumaczyl mi dzis na skype .Joe, ulej polska polityke ,jak ja to zrobilem dawno temu .Zajmi sie robieniem pieniedzy i korzystaj z zycia .masz forse ,masz 3 paszporty ,no to wio po swiecie . Oni tam (duza czesc) uskutecznia masawa harakiri ,po co im przeszkadzac ,czym szybciej tym lepiej .Sasiedzi posprzataja smord po tych samobojcach ,Moze nasze wnuki tam wroca kiedys ,Moze beda budowac polske jak Zydzi Izrael Hell facet ma racje ,zycie za krotkie zeby sie martwic samobojcami .Adios
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będą dbali o finanse szkoły a nie o uczniów i ich poziom nauczania... Tak jak dyrektorzy szpitali nie dbają o pacjentów i poziom ich leczenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|