Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12158419 razy)
|
|
Sandman80
Go
|
Pani Alicji Tysiąc Kościół nie zapłacił tylko się odwołał... a czytałaś ten tekst za który chciała odszkodowanie ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co nieco... Wiem, że Kościół wyrokiem sądu miał jej zapłacić dwadzieścia parę tysięcy odszkodowania ale wolał się odwołać. A co to jest dwadzieścia parę tysięcy dla Kościoła? Nic. Dla Pani Alicji starczyłoby na zapłatę dla doradców prawnych. Dla niej i tak nic by nie było...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie podoba mi się to, że Kościół publicznie roztrząca innych grzechy, a księży przemilcza...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Co nieco... Wiem, że Kościół wyrokiem sądu miał jej zapłacić dwadzieścia parę tysięcy odszkodowania ale wolał się odwołać. A co to jest dwadzieścia parę tysięcy dla Kościoła? Nic. Dla Pani Alicji starczyłoby na zapłatę dla doradców prawnych. Dla niej i tak nic by nie było...
to niech ma pretensje do tych którzy nią kierowali i moim zdaniem słusznie się odwołali bo ten wyrok był niepoważny i co to za argument że ktoś ma sie przyznawać do niby winy bo ma dużo pieniędzy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie twierdzę przecież, że to jest argument. Przekręcasz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ten wyrok zapadł, to w tym czasie właśnie uczył mnie demografii ksiądz prof. Balicki. Mówił o pani Alicji z odrazą i pogardą. Jak tak można ludzi traktować? Nie lubiłam go przez to i nie tylko ja...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Jak ten wyrok zapadł, to w tym czasie właśnie uczył mnie demografii ksiądz prof. Balicki. Mówił o pani Alicji z odrazą i pogardą. Jak tak można ludzi traktować? Nie lubiłam go przez to i nie tylko ja... wzruszyła mnie twoja historia biednej matki prowadzącej samotną i bezinteresowna walkę z tym strasznym Kościołem, jak sie juz chyba medialnie sprzedaje swoje zycie to chyba nie za darmo i raczej sama na pomysł procesu nie wpadła inni pewnie zyskali nie wiem czy ona pewnie tak http://wiadomosci.wp.pl/title,Alicja-Tysiac-i-Krystian-Legierski-na-listach-SLD,wid,13697491,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Kto podnosi rękę na Kościół, to marnie kończy! Przewaznie z czasem na pewno
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Dlatego trzeba mysleć co sie wygaduje w mediach Czy da sie myslec o tym co wasze durne tz moderne media wygaduja .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale wasze jeszcze bardziej są, bo hamerykańskie! A wszystko, co hamerykańskie musi być NAJNajdurniejsze również.
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Pani Alicji Tysiąc Kościół nie zapłacił tylko się odwołał... No wlsanie ,za co mial placic ,pomyslalas? za to ze chciala zabic swoje dziecko ,ale nie zabila i moze teraz cieszyc sie ladnym dzieckiech Kosciol przeciez nie ma aborcyjnych klinik Totalna obluda i paranoja tych tz lewackich rzadowych i nie tylko obludnikow . Poczekajcie jeszcze 2-3 dekady i jak was bedzie 15 milionow ,to moze zrozumiecie swoja glupote
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ty JoeB, to kto? Bo ponoć możesz głosować na PiS. A jeśli możesz głosować i słuchasz Radia Mary, to również odpowiadasz za tę głupotę.
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Ale wasze jeszcze bardziej są, bo hamerykańskie! A wszystko, co hamerykańskie musi być NAJNajdurniejsze również. Tu tez durnych mediow nie brakuje ,ale nie jest tak zle ,jest duzo wolnych mediow ,jest w czym wybierac A u was w czym wybierac ? wolne zarty Po jedej stronie Wielki Golajet (wsio postkomunistyczne ) a po drugiej maly Davidekj tz RM I ten wielki: bycio" sra portkami przed takim malutkim davikiem .Ano jak sie klamalo ,klamie i bedzie klamac to prawda razi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W hameryce niestety już nie ma prawie nic hamerykańskiego, bo żółci to razem z tymi tucznikami wykupili. Więc tam u was nic nie macie. Wolnych mediów też!
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
A ty JoeB, to kto? Bo ponoć możesz głosować na PiS. A jeśli możesz głosować i słuchasz Radia Mary, to również odpowiadasz za tę głupotę.
Za jaka glupote ,czyja? wasza? ,Madrych ludzie zawsze jest mniej ,glupi powinni sluchac madrzejszych ,ale sie obrazili i nie sluchaja No to wybrali madre rzady ,cieszko sie do tego dzisiaj przyznac A tak na marginesie "Optymalne Bojowniki" ile skaptowalscie do optymalnej "wiary " nowych ludzi ,bo ja w ostanie 6 miesiecy az 11 3 z chorowanych Polakow i reszta to innoplemiency Ostani to Grek tak monco nie schorowani I bez prasy i bez mediow
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
W hameryce niestety już nie ma prawie nic hamerykańskiego, bo żółci to razem z tymi tucznikami wykupili. Więc tam u was nic nie macie. Wolnych mediów też!
A u was jes cos polskiego ,watpie, bieda chyba .Nasza prasa jeszcze tak na psy nie zeszla ,ta kontrolowana przez "starszych i madrzejszych "yes ma swoja agende ,ale jeszcze nie z chamieli jak wasi starsi i madrzejsi . Bo wiedza ze tej normalnej prasy jest jeszcze b .duzo Jesli chodzi mieso nie jest tak zle ,malych farmerow tez nie brakuje , u nas sie ich nie niszczy ,po prostu przekrywaj troche z tymi latyfundiami wielkimi .A u was maly chlopek ,ledwo dyszy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skoro tak, to posłuchaj i nie obrażaj się. Bardzo agresywnie, obraźliwie i niestosownie zachowujesz się od samego początku bytności na tym Forum. Martwi mnie to, bo nie wypada się tu tak zachowywać. Popraw się, bo nie będę więcej napominał.
PS i nie obrażaj mi tu więcej żadnego Narodu, a szczególnie Polskiego!
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Grecja niedługo splajtuje. Będziemy wiedzieć, czego się tu spodzieać. Szkoda tylko, że tyle mld € zmarnowała Unia na ratowanie tego, co nie da się uratować. To i moze lepiej dla Grecji ,te pieniazki nie poszly na Grekow ,ratowaly Banki Niemieckie i Francuzkie ktore tam dupe umoczyly . Tak ze nie myslcie ze ratujecie greckiego emeryta ,tak naprwade ratujecie wypasionego bankiera,ktory w pogoni za zsyskiem inwestowal w cos co nie powinien.Wiec niech poniesie konsekwencje swojej glupoty i rzady nie ratuja takich jest to opinia mojego nowego Optymalnego Greka i ja sie znim niestety musze zgodzic
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
A u was w czym wybierac ?
raczej nie ma, z prasy Uważam Rze bardzo dobry poziom ale ma już chyba nowego wlascicela wiec nie wiadomo jak bedzie z tv to może Polsat sie za bardzo nie angażuje ewidentnie po jednej stronie ogólnie wiadomo PIS dla ciemniaków PO dla inteligentnych i wykształconych
|
|
|
|
|
|
|
|
|