Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Kiedy Polska uwolni się od NFZ ?! Ostatnio dużo przebywałam w 'renomowanych ' klinikach, szpitalach i to co widziałam woła o pomstę do nieba. Jestem zdecydowana za prywatyzacją służby zdrowia (komu to się uda?...), likwidacjji ZUSU (największy złodziej), i powrotu UFE - wtedy też renta/emerytura nie umierają z nami odwrotnie jak w ZUS-ie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
W ZUS-ie emerytury też bywają dziedziczone i to nie koniecznie na grosze. Dziewczyna, której mama zmarła gdy ona miała sieem lat odbierała rentę po mamie do 25 roku życia. Inny przykład to starsza pani z maleńką emeryturą po śmierci męża (miał 86 lat) otrzymuje rentę po mężu.
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
Hej Dżonie,
przestaniesz pisać te głupoty w sposób powszechnie uznany za obraźliwy? Głupoty jako takie możesz wypisywać w dalszym ciągu, ale albo zmień sposób pisania, albo wywalę cię z tego Forum. I abyś przyjął do wiadomości, że ostrzegam tylko raz.Co jest obrazliwe PRAWDA ? ja wiem' cholernie denerwuje ,zamiast sie martwic o Polske to sie martwisz o Ameryke ktora znasz tylko z internetu .Mozesz mnie wywalac ,jest to obejetne dla mnie .Jacy demokraci jestescie to widac .Cala dzisiejsza Polska jest tak zaprogramowana .Dla mnie zadna starata .Mieszkam w kraju gdzie wolnosc znaczy wolnosc.Demokracja jest demokracja a nie demokracja dla wybranych . Nie martw sie ,nie mam czasu na glupote ,pare dni i wale z kumplem na Ranczo do Argentyny ktore kupilem z kumplem (polskim Zydem) w 08 na dzien kryzysu ktory sie niestety powoli zbliza .A tam ,zarcie jest ,jest bydlo, ladne pole uprawne .bron tez jest tylko jedno internetu nie ma ,o moze teraz zalozymy jakis satelitarny,ale telefon mamy ,wiec wniosek, wiecej wam d. nie bede zawracal . Mozecie obie po obu Hamerykach pobzikowac i po swojemu opisywac ,jaki tu syf itd itd idt
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Inne firmy ubezpieczeniowe nie inaczej
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzie jest ta nasza demokracja? Demokracja stwarza fundament oligarchii...my się nie liczymy... Ale sprawa jeszcze nie jest przesądzona...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ile dają zakazy? Prohibicja w USA pokazała...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gdzie jest ta nasza demokracja? Demokracja stwarza fundament oligarchii...my się nie liczymy... Ale sprawa jeszcze nie jest przesądzona... Może nie przesądzona , ale arogancja władzy, pogarda dla ludzi jest przerażająca. Lobbing górą.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Inne firmy ubezpieczeniowe nie inaczej Firmy ubezpieczeniowe to firmy komercyjne , prywatne a ZUS instytucja państwowa. Ja jako ja mogę sobie i pałac wybudować , ale jako instytucja dobra publicznego nie mam takiego, choćby moralnego prawa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może nie przesądzona , ale arogancja władzy, pogarda dla ludzi jest przerażająca. Lobbing górą. to jest okropne...tylko kogo to interesuje co my o tym myślimy... Niech nam jeszcze specjalne chipy założą i za nieposłuszeństwo prądem "pieszczą" - na odległość...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Interesuje jeśli się jednoczymy i sprzeciwiamy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
W ZUS-ie emerytury też bywają dziedziczone i to nie koniecznie na grosze. Dziewczyna, której mama zmarła gdy ona miała sieem lat odbierała rentę po mamie do 25 roku życia. Inny przykład to starsza pani z maleńką emeryturą po śmierci męża (miał 86 lat) otrzymuje rentę po mężu.
Taak, trzeba być sierotą albo być z kimś w związku wtedy dadzą parę ochłapów. Ale uposażonych przez ubezpieczyciela już ni tolerują.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Interesuje jeśli się jednoczymy i sprzeciwiamy. Ale jakaś petycja by się przydała...
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Inne firmy ubezpieczeniowe nie inaczej Może lepsze? Konkurencja zawsze daje nam wybór. Dlaczego boimy się nowości?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rebelia już jest. Ja w Internecie podpisałam się przeciw ACTA. Na forach wrze, hakerzy zablokowali strony rządowe a rząd łże , że nic takiego nie miało miejsca.Co za hipokryzja pana Grasia.
|
|
|
|
|
|
|
|