administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie no, tego "goĹcia" to znam. SzukaĹem jakiegoĹ serwera, o ktĂłrym krĂłliki jeszcze nie wiedzÄ
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Bardzo lubiÄ te kazania! Takie nawiedzone Duchem ĹwiÄtym sÄ
!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tego nie odwaĹźe siÄ kopiowaÄ Za megalody to tylko wiÄzienie, a za to?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
a za to?  Starczy pokuta Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tego nie odwaĹźe siÄ kopiowaÄ Za megalody to tylko wiÄzienie, a za to?  Teraz bÄdziesz mĂłgĹ domagaÄ siÄ odszkodowania jak ktoĹ odwaĹźy siÄ Twoj film kopiowaÄ...  Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
sĹuchaÄ heavi metal  w jakie towarzystwo ja wpadĹam... Renia! Wszystko jest dobrze, bo sĹuchaÄ tego hewiego metala to moĹźna  , ale jak siÄ ma taki cyt: "metal w oku, albo na tyĹku...", to dopiero jest problem! Â
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz bÄdziesz mĂłgĹ domagaÄ siÄ odszkodowania jak ktoĹ odwaĹźy siÄ Twoj film kopiowaÄ... Â Â Kopiowanie czegoĹ takiego to raczej komplement
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
sĹuchaÄ heavi metal  w jakie towarzystwo ja wpadĹam... Renia! Wszystko jest dobrze, bo sĹuchaÄ tego hewiego metala to moĹźna  , ale jak siÄ ma taki cyt: "metal w oku, albo na tyĹku...", to dopiero jest problem!  ...problem spory... jeszcze gorzej jest jak ktoĹ ma belkÄ w oku...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz bÄdziesz mĂłgĹ domagaÄ siÄ odszkodowania jak ktoĹ odwaĹźy siÄ Twoj film kopiowaÄ... Â Â Kopiowanie czegoĹ takiego to raczej komplement Ale tam w kuchni teĹź jakiegoĹ heavy metala miaĹeĹ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
U mnie to samo! SzĂłstka, za szĂłstkÄ
. Ale teraz nie wiem, czy ten Minister Edukacji, co te szĂłstki wprowadziĹ, to antychryst jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
UdaĹo siÄ. Do marcowego numeru OPTYMALNYCH bÄdzie liczydĹo!
[zaĹÄ
cznik usuniÄty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super sprawa...