Blackend
|
Jak Orban znacjonalizował OFE, to we Francji zrobili z niego faszystę
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No to jest bardzo dobre! Na podstawie takich "wyników" mięso czerwone musi być szkodliwe i nie ma w tym nic dziwnego. I pamiętać, że sam Kwaśniewski (lat 58) jest na diecie wegetarińskiej, czym chwali się publicznie!
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
cholerka, wczoraj jadłem wołowinkę....i taką żółtą pręgę tam miałem i chrupałem to że ho ho
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No idioci... szkoda słów. Wpływ czerwonego mięsa na organizm badają na podstawie spożywanych wędlin... Ta cała tablica Mendelejewa zawarta w nich nie ma wpływu na zdrowie? tylko ta znikoma część mięsa, która się w nich znajduję? lLudzie znacznie więcej chorują na choroby cywilizacyjne jak ograniczyli spożycie czerwonego mięsa i zaczęli jeść te kurczaki na sterydach...moi teściowie całe życie jedli czerwone mięso i mieli się dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
cholerka, wczoraj jadłem wołowinkę....i taką żółtą pręgę tam miałem i chrupałem to że ho ho Zrób sobie na wszelki wypadek lewatywę...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trudno. Teraz już Twoje dni są policzone... Dawniej ludzie tylko na kury polowali, bo bali się czerwonego mięsa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pracujemy nad tym!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oby tylko frekwencja dopisała, to już będzie prawie dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I po co te klatki, jak tyle kosztują? Oczywiście bardzo ciekawe gdy zakup klatek zwróci się już to ceny zaś wrócą do podobnego poziomu sprzed?
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
jak się okaże że cholesterol jest najzdrowszym składnikiem naszego żywienia to dostaniemy jeszcze bardziej po dupie niż to sobie możemy wyobrazić znów wyobrażam sobie już te reklamy w telewizji jak kubeczki z jogurtem nadziewają dobrym cholesterolem z jajek i zalewają to jeszcze "dobrym" nasyconym tłuszczykiem no dobra, kończę już marzyć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tiaaa, jeszcze lody z łoju, chipsy ze skwarek, paluszki z boczku, gofry ze słoniny... A cola z wywaru szpikowego...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
|
|