renia
|
Oj zaraz na stosie? Są inne metody Nawet nie jestem ciekawa jakie... ale dzięki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet nie jestem ciekawa jakie... ale dzięki... Dasna się jedzie doszkolić w Tower!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
potrzebuje 4 tyg. "na odpowiedź" przeważnie odmowną! Oni 4 tygodnie, a my jak w ciągu tygodnia nie wpłacimy kosztów np. sądowych to wniosek zostaje odrzucony... Za spóźnienia (nawet dzień) płacimy kary, albo w najlepszym przypadku odsetki, a oni...? brak słów...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nic osobistego! To tylko zwiedzanie! Chyba?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzie tam, wszystko jest OK. Ja wszystkich lubię...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oni 4 tygodnie, a my jak w ciągu tygodnia nie wpłacimy kosztów np. sądowych to wniosek zostaje odrzucony... Biurokracja to rak, którego nie można zatrzymać - taniej jest mieć bezrobotnych niż kolejnych darmozjazdów przekładających papierki z półki na półkę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nic osobistego! To tylko zwiedzanie! Chyba? Przeczytałam "zawiedzenie" i odpisałam trochę nie na temat...ale jak na mnie to jeszcze nie tak najgorzej...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz trochę rachunków. Przeciętna pensja urzędnicza wynosi 5tys.zł miesięcznie. To ile rocznie kosztują nas urzędasy? Krzyś takie rzeczy liczy w pamęci, to ja też się postaram: 5000*500000*12= 3*10 10 PLZ/na rok!!! Chyba!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz - jako "dyżurna" na tym Forum - w imieniu swoim oraz innych Optymalnych z tego Forum i nie tylko, z którymi utrzymuję kontakt telefoniczny i e-mailowy, chciałabym pozdrowić Doktora Kwaśniewskiego i całą Jego Rodzinę, życzyć im zdrowia, szczęścia i długich lat życia oraz spełnienia wszystkich marzeń. Dziękujemy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeśli zwolni się natychmiast 400tys. urzędasów i pośle na kuroniówkę, to będą gigantyczne oszczęności. A i urzędnicy nie będą się więcej nudzić w pracy!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz trochę rachunków. Przeciętna pensja urzędnicza wynosi 5tys.zł miesięcznie. To ile rocznie kosztują nas urzędasy? Krzyś takie rzeczy liczy w pamęci, to ja też się postaram: 5000*500000*12= 3*10 10 PLZ/na rok!!! Chyba! Ale oni są potrzebni dla naszego dobra...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz - jako "dyżurna" na tym Forum - w imieniu swoim oraz innych Optymalnych z tego Forum i nie tylko, z którymi utrzymuję kontakt telefoniczny i e-mailowy, chciałabym pozdrowić Doktora Kwaśniewskiego i całą Jego Rodzinę, życzyć im zdrowia, szczęścia i długich lat życia oraz spełnienia wszystkich marzeń. Dziękujemy... Przyjąłem do wiadomości, serdecznie dziękuję w imieniu własnym, a zaraz idę przekazać pozdrowienia reszczie rodziny z Tatą na czele! Zaraz zdam relację.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli zwolni się natychmiast 400tys. urzędasów i pośle na kuroniówkę, to będą gigantyczne oszczęności. A i urzędnicy nie będą się więcej nudzić w pracy! Bez poprawy biologicznej samo się nic nie zrobi...będą dalej same głupie decyzje podejmować i sprzedadzą resztę dorobku polskiego a nawet ziemię...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz - jako "dyżurna" na tym Forum - w imieniu swoim oraz innych Optymalnych z tego Forum i nie tylko, z którymi utrzymuję kontakt telefoniczny i e-mailowy, chciałabym pozdrowić Doktora Kwaśniewskiego i całą Jego Rodzinę, życzyć im zdrowia, szczęścia i długich lat życia oraz spełnienia wszystkich marzeń. Dziękujemy... Przyjąłem do wiadomości, serdecznie dziękuję w imieniu własnym, a zaraz idę przekazać pozdrowienia reszczie rodziny z Tatą na czele! Dzięki...trochę to tak wcisnięte w inne tematy...może bardziej by pasowało w wątku z życzeniami... Ale przed chwilą miałam prośbę o to i to tak na bieżąco przekazałam, ale się zaraz poprawię i będzie podwójnie. W końcu Doktor zasłużył na znacznie większe uznanie...i znacznie szerszego grona... Zaraz zdam relację.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaraz zdam relację. cytuję: WZAJEMNIE! Wszelkiej pomyślności.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poprawiam post... Teraz - jako "dyżurna" na tym Forum - w imieniu swoim oraz innych Optymalnych z tego Forum i nie tylko, z którymi utrzymuję kontakt telefoniczny i e-mailowy, chciałabym pozdrowić Doktora Kwaśniewskiego i całą Jego Rodzinę, życzyć im zdrowia, szczęścia i długich lat życia oraz spełnienia wszystkich marzeń. Dziękujemy... Przyjąłem do wiadomości, serdecznie dziękuję w imieniu własnym, a zaraz idę przekazać pozdrowienia reszczie rodziny z Tatą na czele! Zaraz zdam relację. Dzięki...trochę to tak wcisnięte w inne tematy...może bardziej by pasowało w wątku z życzeniami... Ale przed chwilą miałam prośbę o to i to tak na bieżąco przekazałam, ale się zaraz poprawię i będzie podwójnie. W końcu Doktor zasłużył na znacznie większe uznanie...i znacznie szerszego grona...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaraz zdam relację. cytuję: WZAJEMNIE! Wszelkiej pomyślności. Dziękuję również w imieniu innych, którzy sporo zawdzięczają Doktorowi...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Urzędników jest 750 tysięcy, gdyż oprócz 500 tys. na etacie jest jeszcze 250 tys. na umowach zlecenia. To może być wynik zabiegania o głosy poparcia w wyborach... Czyli dbałość o działaczy, czy jakoś tak, partii rządzącej. W Hucie Batory - http://www.stachurska.eu/?p=7626
|
|
|
|
|
|
|
|