Blackend
|
A podatki z usług hotelarskich, które wpłyną do kasy to pies?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to tylko niewidzialna ręka rynku. W Rzeszowie ponoć dźwignęli ceny i mają tylko rezerwację na jeden autokar naiwniaków. Reszta wybrała tańszy Lwów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Naiwni zawsze się znajdą, skoro bilety na stadion tuż przed meczem potrafią kosztować kilkaset euro I są tacy co kupują
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
uda się uda , nasza trawa jest okej
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak to pisałem, to właśnie na TVN24 zawodził Weis (były ambasador Israel) na ten temat. To bardzo ciekawe socjologiczne zjawisko. Żydzi muszą nienawidzieć Lachów i Sarmatów. Żydówki wręcz odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
i ja tego nie rozumiem i tak jak nie rozumiem jak można robić z Polaków antysemitów szczególnie z tych którym przyszło żyć w tamtych jakże trudnych czasach,robić z incydentalnych przypadków jakiś stereotyp ale skoro sami sie nie szanujemy to co sie dziwic
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To tylko zazdrość o mutację M17 przekazywaną przez chromosom Y. Żydem jest się po matce, a Lachem po Ojcu.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
aha, człowiek się całe życie uczy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ostatnio, genetycznie wykazano, że nad Wisłą żyją potomkowie Per-aa, ale po co tak głęboko grzebać w tych genach!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Żeby się dowiedzieć skąd jesteśmy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z pustki...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli chaos - no to wszystko mi się zgadza
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale się martwią, że hotelarze zarobią... mają okazję to niech zarabiają. Jak mają martwy sezon to nikt im ulg nie robi...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|