administ
Go
|
Właśnie niech tak będzie! A z żebra powstała mencizna319!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I tak za dużo dziś napisałem... Czytam jednym okiem to prawie się nie liczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
: A z żebra powstała mencizna319! I teoria mitochondrialnej Ewy stala sie faktem P.s jak oní sie martwia o 'Nas'. Dobrze im z oczu patrzy ;D Strachliby sens zycía, gdyby zabraklo Optymalnych
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
: A z żebra powstała mencizna319! I teoria mitochondrialnej Ewy stala sie faktem P.s jak oní sie martwia o 'Nas'. Dobrze im z oczu patrzy ;D Strachliby sens zycía, gdyby zabraklo Optymalnych Maja zawsze aktualny temat...bo ileż w końcu można pisać o fruktozie?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko możliwe... Ciekawe czy mają listy osób, które miały być w tych samolotach? Może to jest bzdurą i nie ma najmniejszego sensu, ale mój szwagier ze Stanów był krótko po tym wybuchu w Polsce i mówił, że u nich chodzą takie wieści, że tego dnia w tych wieżowcach nie było żadnych Żydów. Nie przyszli do pracy. Ja nie jestem antysemitka ani żadną rasistką i nie wiem ile w tym jest prawdy...i czy w ogóle. Ale w USA większość też nie wierzyła w terrorystów...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co nas obchodzą interesy hamerykańskich firm ubezpieczeniowych? Jak jest $ do zrobienia, to i terrorystów się znajdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może to faktycznie było przejęzyczenie... zamiast "na terenie Polski" powiedział "polskie"... ...ale na pewno powinien to sprostować i przeprosić...albo sądził, że to faktycznie były polskie obozy bo taka fama krąży po świecie, dzięki "życzliwym" nam...zakłamuję historię starożytną, nowożytną i współczesną...
|
|
|
|
|
|
|
|