|
renia
|
No to musisz mieć dużą kuchnię... albo smaczną i zdrową...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa, Ty byś mogła tak jeszcze w realu otworzyć restaurację optymalną o nazwie "kuchnia stachurska". Ja bym przyjechała na otwarcie... i została do zamknięcia...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kuchnia duża, jo
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
Nasza polska dorodna i wyrośnięt młodzież.... http://wyborcza.pl/1,75248,11928414,Der_Spiegel_zrobil_wywiad_z_polskim_kibolem___Orgia.htmlKilka godzin później udało mu się dotrzeć do jednego z kiboli. - Maciek, 16 latek, który wygląda jak by miał 20 lat. Opalony, barczysty, z wielkim bicepsem. Głowa ogolona do zera, na lewym przedramieniu wytatuowana swastyka - opisuje niemiecki dziennikarz swojego rozmówcę. ... Na pytanie dziennikarza, czemu wytatuował sobie swastykę, odpowiada, że "Hitler nienawidził Ruskich". Gdy dziennikarz pyta, czy wie, ilu Polaków Hitler ma na sumieniu, kibol milczy.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
ha ha ha pokażcie tego Maciusia bo mam wątpliwości czy wogóle istnieje czy tylko w głowie dziennikarza czas zacząć samobiczowanie
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
swastyki ciężko tam gdziekolwiek odnaleźć ale kosmitów z sierpem i młotem wielu myślałem że to tez w PL zakazane jako promujące zbrodniczy totalitaryzm
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... czy tylko w głowie dziennikarza ... "...niemieckiego dziennikarza..."! . A kibol z Chorzowa!
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
"...niemieckiego dziennikarza..."! . A kibol z Chorzowa! z Gorzowa, Gorzowa bo z Chorzowa to nawet bym w ta swastykę uwierzył a widzieliście kiedyś w Polsce jakiegoś wariata mającego wytatuowana swastykę bo według spigla /spigela to powinno byc sporo takich jaw kilku miejscach byłem i sie nie spotkałem bazgroły gimnazjalistów na murach sie nie liczą
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Fakt- z Gorzowa. Jest ich kilka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...a widzieliście kiedyś w Polsce jakiegoś wariata mającego wytatuowana swastykę bo według spigla /spigela to powinno byc sporo takich jaw kilku miejscach byłem i sie nie spotkałem
Pełno jest ich w Polsce. Zakladają przecież obozy śmierci dla żydów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Bardzo celne spostrzeżenie Rosjanina….. Tak zwani dziennikarze zamiast relacjonować, KREUJĄ rzeczywistość." (skopiowane z Teresy blogu)
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|