Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12112288 razy)
|
administ
Go
|
I gdzie wtedy jest cenzura? O DO mówić w mediach nie można ale obrażać naszych współgospodarzy Euro można?
Hm, to nie tyle obrażanie co takie chlapanie ozorem i "humor dla wybitnie inteligentnych". Inteligentnych inaczej. Nie to jest zwykły rynsztokowy poziom kolesi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I gdzie wtedy jest cenzura? O DO mówić w mediach nie można ale obrażać naszych współgospodarzy Euro można?
Jak mówić nie można? Przecież same TV się zgłaszają robić programy o Diecie Optymalnej, o Doktorze Kwaśniewskim, o Stowarzyszeniu. Żanen problem. Tylko po co? Jaka jest celowość takich programów? Cel jest jeden "Kasa" . Musi być z tego zysk, oglądalność, medialność itd. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak mówić nie można? Przecież same TV się zgłaszają robić programy o Diecie Optymalnej, o Doktorze Kwaśniewskim, o Stowarzyszeniu. Żanen problem. Tylko po co? Jaka jest celowość takich programów? PS zakaz obowiązuje tylko w tv państwowej, bo oni mają misję do spełnienia... Czyli coś się zmienia. Do tej pory pod każdym artykułem o DO było ostrzeżenie o szkodliwości jej i niezgodności z zaleceniami IŻiŻ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Kasa" skraca życie. Jest przyczyną nieustającej udręki zarówno przy jej braku, jak i nadmiarze. Trzeba być bezmózgowcem, albo bardzo złym, aby powodem działania była chęć gromadzenia makulatury bankowej!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Teoretycznie każdy o tym wie, lecz "kufereczek stóweczek daj Boże"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli coś się zmienia. Nic się nie zmienia. Tak było zawsze! Tylko Tata nigdy nie chciał być osobą "publiczną", więc odmawiał występów. Nagrań zaś cyfrowych tego, co Tata ma do przekazania jest kilkaset godzin, więc jest z czego robić programy. Ale jeszcze nie dziś i nie w tym roku. Muszę podejść do tego PROFESJONALNIE, żadnej amatorszzyzny - jeśli zechcę, bo może nie będzie mi się chciało! Ostatecznie, czy muszę sobie tak życie marnować, jak Mój Tata?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma problemu. Wiedza nie przepadnie. A mogę się tematem zająć publicznie jedynie w przypadku wyboru mnie na Deputowanego, aby imunitet mnie chronił. W innym przypadku, ciche życie rodzinne daje tyle radości, że czuję się już spełniny.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma takiej opcji! Jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym indywiduum! W zasadzie nic mi nie trzeba... Z wyjątkiem rozumu! Tego nigdy dość.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale teraz grasuje seryjny samobójca...
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
bla bla bla typowy tekst w wyborczej , jesteście beznadziejni przegrani wstyd mi za was ciemnogród antysemici rasiści naziści i co najgorsze katole dziennikarz Der Spiegel : Jak relacjonujesz czytelnikom wydarzenia w Polsce? Przed mistrzostwami spędziłem dziesięć dni w Warszawie. Szczerze muszę przyznać, że nie widzę żadnej różnicy w porównaniu z największymi metropoliami w Europie. Kiedy poszedłem na mecz otwarcia i usłyszałem, jak pięćdziesiąt tysięcy ludzi śpiewa hymn Polski, nie mogłem w to uwierzyć. Taka była w tym siła – prosto z serca. Tego naprawdę się na świecie często nie spotyka.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
Jak widać, "prawdziwi patrioci" mają problemy ze zrozumieniem tekstu. Ale trudno się dziwić. Wszak oni wszyscy "rozumni szałem". Stąd widzą, co chcą widzieć a nie to, co rzeczywiście jest. PS. Der Spiegel to ekspozytura "lewactwa", która chce obarczyć Polskę za holocaust - oficjalna wykładnia stronnictwa bogoojczyźnianego nt. tego pisma. Jak to możliwe, że "prawdziwy bogoojczyźniany patriota" powołuje się na "lewackie piśmidło"?
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Jak widać, "prawdziwi patrioci" mają problemy ze zrozumieniem tekstu. Ale trudno się dziwić. Wszak oni wszyscy "rozumni szałem". Stąd widzą, co chcą widzieć a nie to, co rzeczywiście jest.
a co rzeczywiście jest i co autor miał na myśli?
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
bla bla bla typowy tekst w wyborczej , jesteście beznadziejni przegrani wstyd mi za was ciemnogród antysemici rasiści naziści i co najgorsze katole Brzydko tak manipulować czyimiś wypowiedziami i wmawiać komuś coś, czego nie powiedział. Ale cóż, jest to jak widać typowe dla "rozumnych szałem" "prawdziwych patriotów". Repertuar standardowy. Zamiast argumentów - bluzgi i manipulacje.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Brzydko tak manipulować czyimiś wypowiedziami i wmawiać komuś coś, czego nie powiedział. Ale cóż, jest to jak widać typowe dla "rozumnych szałem" "prawdziwych patriotów". Repertuar standardowy. Zamiast argumentów - bluzgi i manipulacje.
manipulowanie i to zarzuca mi ktos kto bronił sławetnego pseudoprogramiku BBC ale zabolało bo tak to pasowało do twoich teorii o zacofanych Polakach
|
|
|
|
|
|
|
|
|