administ
Go
|
I jeszcze skrócić ustawowo czas pracy dla wszystkich na poziom pensum nauczycielskiego, bo wiadomo, że w pracy się życie marnuje i bezrobocie zniknie chyba, że zasiłek będzie wyższy od pensji minimalnej, bo po co pracować?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Pasożytowanie na państwie zeszło im do poziomu instynktów. I jak tu ma być lepiej? A tak nawiasem mówiąc, czym zajmuje się Agencja Rynku Rolnego, że nie możemy bez niej żyć?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Uroki parlamentarnej demokracji
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pasożytowanie na państwie zeszło im do poziomu instynktów. I jak tu ma być lepiej? A tak nawiasem mówiąc, czym zajmuje się Agencja Rynku Rolnego, że nie możemy bez niej żyć?
Ja myślę, że bez niej buraki by przestały rosnąć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Uroki parlamentarnej demokracji Nie, to tylko TKM na całego...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie, to tylko TKM na całego... No, jak brać, to pełnymi garściami - w detalu robią lemingi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O to chodzi! Jak ktoś rządzi cały czas, z krótką przerwą PiSowo-Samoobronią, to ma się doświadczenie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jak? Gazetka na wakacyjny urlop dla...Pań
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
AAAAAAAAAAAAAA! No teraz już wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Urząd Skarbowy zachowuje się jak obłąkany pies, który gryzie rękę swojego żywiciela...
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Ale to jest dobrze wykarmiony obłąkany pies
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Urząd Skarbowy zachowuje się jak obłąkany pies, który gryzie rękę swojego żywiciela... Znaczy pomniejsza przychody budżetu państwa i dobrze robi karłom kapitalizmu zwanym w gwarze potocznej "prywaciarzami"? No to faktycznie piłują gałąź na której siedzą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W sumie US jest utrzymywany przez podatników a nie przez budżet państwa, gdyż budżet państwa nie wytwarza pieniędzy...
|
|
|
|
|
|
|
|