administ
Go
|
"adamel" TO KTO MA W KOŃCU RZĄDZIĆ WG CIEBIE, ABY BYŁO DOBRZE? Bo gadać, że jest źle, to każdy potrafi! Ło matko, jak jest ŹLE! I co, poprawiło się komuś?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
TO KTO MA W KOŃCU RZĄDZIĆ WG CIEBIE, ABY BYŁO DOBRZE?
Obawa by mogła - może benzyna była by tańsza
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ta "Obawa" to kto?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to ten od amerykańskich obozów zagłady / to jak on sie nazywa? Nie Obawa?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten dobrze opalony? Już Jeffery Sachs tu rządził i urządził republikę bananową na lata, to starczy chyba?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
"adamel" TO KTO MA W KOŃCU RZĄDZIĆ WG CIEBIE, ABY BYŁO DOBRZE? Bo gadać, że jest źle, to każdy potrafi! Ło matko, jak jest ŹLE! I co, poprawiło się komuś? Juz tutaj gdzieś pisałem, że proponuję albo monarchię albo anarchię...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już Jeffery Sachs tu rządził i urządził republikę bananową na lata, to starczy chyba? To może ta pani z NRD? - mielibyśmy używane autka ze szrotu bez akcyzy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Juz tutaj gdzieś pisałem, że proponuję albo monarchię albo anarchię... Nazwa nie jest istotna. W tym kraju buduje się komunę biedy i komunę kolesi... W imię przyjaźni polsko-tuczarnianej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To może ta pani z NRD? - mielibyśmy używane autka ze szrotu bez akcyzy Angela jest za twarda, jak na polskie realia...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Juz tutaj gdzieś pisałem, że proponuję albo monarchię albo anarchię... O, monarchia jest super - mielibysmy jak w bajce
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Juz tutaj gdzieś pisałem, że proponuję albo monarchię albo anarchię... Nazwa nie jest istotna. W tym kraju buduje się komunę biedy i komunę kolesi... W imię przyjaźni polsko-tuczarnianej. Zarówno monarchia, jak i anarchia mogłaby pogonić tych "budowniczych". Z tym, że ta druga bardziej radykalnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Juz tutaj gdzieś pisałem, że proponuję albo monarchię albo anarchię... O, monarchia jest super - mielibysmy jak w bajce Ale dziedziczna, aby tylko jedna rodzina się bogaciła kosztem narodu ...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Juz tutaj gdzieś pisałem, że proponuję albo monarchię albo anarchię... O, monarchia jest super - mielibysmy jak w bajce Ale dziedziczna, aby tylko jedna rodzina się bogaciła kosztem narodu ... [/quote TYLKO JEDNA RODZINA ! - i to mnie satysfakcjonuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz za dużo rodzin się pasie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo państwowych pastwisk jeszcze nie brakuje, a na takiej "niczyjej" działce jest najsmaczniejsze
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To fakt...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To po tej komunie Jest przyzwolenie społeczne, aby państwowe (czyli niczyje) kraść W normalnym kraju jeden z drugim powinien byc "wysadzony" ze stołka, a co oglądamy? Buńczuczne wypowiedzi w stylu "a gdzie mają pracować, na Sybirze"
|
|
|
|
|
|
|
|