Radzio
Go
|
A jak myślisz Radziu? I dlaczego w morzu można, a na lądzie nie?
A do tego potrzebne jest myślenie Adminie? A jak myślisz Radziu? I dlaczego w morzu można, a na lądzie nie?
Ja wiem! Bo ryby głosu nie mają. ... Dopiero z chwilą pojawienia się wiatraków zostanie im odebrany.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A do tego potrzebne jest myślenie Adminie? Nie jest potrzebne dla każdego, ale zjawisko nazywa się "tłumienie fal dźwiękowych" - jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Tyle pożytecznej roboty ustawodawczej można zrobić, ale nie ma komu, bo "Elewary" i inne takie, są ważniejsze... dokładnie, trochę zdrowego rozsądku wystarczy by tyle poprawić ale po co dobrze jest
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak. Najbardziej potrzeba jest dobra wola...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podoba mi się jak teraz stawiają takie mlekomaty do sprzedaży mleka. U nas sprzedają z nich mleko litr po 3 zł, a 0,5 litra po 2 zł. I to jest mleko prosto z gospodarstwa rolnego i cena przyzwoita. Zainteresowanie spore... Ponoć to mleko ma ponad 4 % tłuszczu...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dopiero z chwilą pojawienia się wiatraków zostanie im odebrany. Mało tego część pewno zwieje na głębiny.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Tak. Najbardziej potrzeba jest dobra wola...
to chyba nie w tym problem i to jest problem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A w czym Twoim zdaniem?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Podoba mi się jak teraz stawiają takie mlekomaty do sprzedaży mleka. U nas sprzedają z nich mleko litr po 3 zł, a 0,5 litra po 2 zł. I to jest mleko prosto z gospodarstwa rolnego i cena przyzwoita. Zainteresowanie spore... Ponoć to mleko ma ponad 4 % tłuszczu... Po 1,5 roku znikło mleko to, z "naszych" lubuskich sklepów. Zapewne produkcja była nieopłacalna?bez datacji... Oby masło dalej było po 14 zł i śmietanka ~9zł, I nawet słonina po 9,35 z Agrofirmy nie straszna jest chciwość i zachłanność "polaczków" tak trzymać masła,żółtka, śmietany devil it`s love
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ewentualnie KIND
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po 1,5 roku znikło mleko to, z "naszych" lubuskich sklepów. Zapewne produkcja była nieopłacalna?bez datacji... Jaki rodzaj mleka zniknął? Z mlekomatów ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
http://biznes.onet.pl/ig-zadluzenie-polski-przekroczylo-bilion-zlotych,18490,5231158,1,news-detalA kto by się takimi "pierdołami" zajmował jak zadłużenie państwa? Teraz mamy AmberGold, a wcześniej był Elewar, a jeszcze wczesniej Euro2012, a jeszcze... dopalacze, a jeszcze-jeszcze - nie pamietam Ale wiem, że juz niedługo będą kolejne bardzo ważne afery do rozwiązania, a gdy chwilowo nie będzie, to pogadamy o aborcji albo o krzyżu - byle do nastepnych wyborów, a potem - cztery lata z górki, a jak się odpowiednio zadziała, to jest szansa na dłużej
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sytuacja Polski jest znacznie gorsza od Hiszpanii, czy Grecji, ale o tym się publicznie nie mówi, bo "zielona wyspa" - ładniej się prezentuje... Tusk z Pawlakiem i Rostowskim zadłużają Polskę po około 100mld zł rocznie. Trochę droga ta ich zabawa w rządzenie. PS wychodzi cirka, że w zadłużaniu kraju są dziesięć razy wydajniejsi od tow. Gierka...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Gierek, w przeciwieństwie do dzisiejszej ekipy, inwestował w tzw środki trwałe, co owocowało m.in. wieloma miejscami pracy. Inna sprawa, jak postąpiły zachodnie banki po wydarzeniach 1976 roku, ale wygląda na to, że nadal jest to wiedza tajemna...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wygląd nieważny, ważniejsze jak mleko jest w nich "chrzczone"...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mleko spożywcze jest tym bardziej szkodliwe dla zdrowia im wyższą ma zawartość tłuszczu!
|
|
|
|
|
|
|
|