|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo to są aspołeczne typy. Cały czas kombinują: co gorsza na czarno! - zamiast podnieść pensje swoim pracownikom, kupują sobie luksusowe samochody - za wszelką cenę nie chcą płacić podatków - różnego rodzaju odliczenia, z reguły podejrzane Inwestor płaci podwykonawcy 20-25zł/ roboczo godzina za pracownika-jest czy go nie ma w pracy pracownik na czarno dostaje 10 zł , ponieważ trza zrobić zrzutę na kierownika budowy, bhp-owca i "zleceniodawce" etc. Armagedon, jestem za potopem... , tylko odra wyschła jakoś dziwnie- również ją doją ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wróć wisła
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie, że dużo gorzej jest teraz! Ale dlaczego? Droga benzyna Droga gorzała Drogie papierosy I pay-per-view na polską reprezentację To jak żyć?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Armagedon, jestem za potopem... , Komuna załatwiła by sprawę - w trymiga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Podobno kiedyś nic nie było (kiełbasy w kiełbasie, herbaty w herbacie itp), a wszystko szło załatwić. ach... te sentymentalne "załatwianie" pozostało jedynie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak to "podobno"? Tak było właśnie, że nie kupowało się jak normalne, tylko właśnie "załatwiało" ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czasami tez się zdobywało, to była radocha
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jakie dobre wyroby z tego były
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet te wędliny na kartki były też smaczne...tak mi się przynajmniej teraz wydaje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zamrażarek nie było, a na zamrażarki przerabiało się chłodziarki do mleka! Wiem coś o tym... Wtedy 3kg/mc dostawałem deputatu w serze żółtym, bo też go w sklepach nie było. I masła chyba kilogram, nie pamiętam już.
|
|
|
|
|
|
|
|