|
renia
|
Tak naprawdę to nie jestem pewna czy ten nasz rząd cokolwiek może zmienić...czy tylko są marionetkami...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Korwin może sobie w brydża pograć, bo dobry w te klocki, a nie zabierać się za rządzenie. Ja też tak uważałem jeszcze 4 miesiące temu. Jeszcze przyjdzie i na Ciebie czas... i oprzytomniejesz, wybudzisz się i naprawdę przejrzysz na oczy! Każdy w końcu mądrzeje. Choć niektórzy dopiero w ostatniej godzinie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Bo nie wszyscy są piękni, młodzi, mądrzy i bogaci, co poradzą sobie w wolnej amerykance. E tam, w Meksyku jakoś sobie radzą. Wszyscy.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
I pójdziemy boso... jak Radzio... Boso to Cejrowski chodzi po świecie. I to na co dzień. Wojciech Cejrowski fajny jest. Cejrowski na prezydenta! JKM na premiera!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cejrowskiego bez butów chyba nie wpuściliby do Pałacu Prezydenta...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jasne jak słońce... No!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Korwin może sobie w brydża pograć, bo dobry w te klocki, a nie zabierać się za rządzenie. Ja też tak uważałem jeszcze 4 miesiące temu. Jeszcze przyjdzie i na Ciebie czas... i oprzytomniejesz, wybudzisz się i naprawdę przejrzysz na oczy! Każdy w końcu mądrzeje. Choć niektórzy dopiero w ostatniej godzinie. Tak się zastanawiałem jakby tu Ci odpisać, abyś nie poczuł się urażony i doszedłem do wnisku, że zmilczę, bo dobry jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Dobrze, że mnie dobroć póki co nie dopadła i nie dotknęła. Jak stanę się dobrym człowiekiem, to będę zgubiony w tym świecie. :<
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Każdy w końcu mądrzeje. Choć niektórzy dopiero w ostatniej godzinie.
Uważasz siebie za najmądrzejszego?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O co chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że mnie dobroć póki co nie dopadła i nie dotknęła. Jak stanę się dobrym człowiekiem, to będę zgubiony w tym świecie. :<
Złych jest aż nadto...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Uważasz siebie za najmądrzejszego? A coś Ty. Nie wiem nawet czy dożyję dnia, w którym mądrości zaznam, posiądę. Lecz mam nadzieję, że kiedyś poczuję jednak jej tchnienie w sobie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Złych jest aż nadto... Aż nadto. Ale oni są źli ze strachu, bo manne jedzą i inne zielsko. Ja chcę być zły, ale odważny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja chcę być zły, ale odważny.
Taki człowiek może być bardzo niebezpieczny...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Tak się zastanawiałem jakby tu Ci odpisać, abyś nie poczuł się urażony(...) Jakby co, to poniżać mnie można i na to pozwalam już od 400 zł za 10 minut. Z czegoś i jakoś żyć trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ja chcę być zły, ale odważny.
Taki człowiek może być bardzo niebezpieczny... Ale to zło w dobrej wierze... W walce o dobrą sprawę... Intencje się liczą, przecie. Dobrze, dość tych żartów. Pójdę już, do jutra.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O co chodzi? Komu? Mnie się pytasz?
|