|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aż się obejrzałem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Degradacja społeczna młodzieży zaczęła się od wprowadzenia ustawy antyaborcyjnej, bo nie rodzą się biedzie dzieci chciane, tylko te niewyskrobane. Wystarczy wprowadzić skrobanki na żądanie, a nie będzie problemu demograficznego i szybko będzie dodatni przyrost. I jeszcze wieczorem przymusowo wyłączać dostawy prądu, jak to było za wielkiego wyżu demograficznego tow. Jaruzelskiego... Tak to jest, gdy nie potrafi się przewidzieć skutków własnego działania. Kościół liczył na więcej z tacy, ale się przeliczył, bo kobiety wolą się zakwaszać niż zachodzić w ciążę. Kościół powinien zabrać się z całą mocą za GMO, bo Pan się gniewa, że Kościół milczy w sprawie "zabawy w boga" szaleńców od GMO! Nie wolno milczeć Kościołowi w tej sprawie. I zapamiętać: zdrowiej jest się wyskrobać, w przypadku niechcianej ciąży, niż łykać pigułki i nie zachodzić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"PAN, WÓJT, PLEBAN" Zrozumiałem, taki porządek powinien być! Przy czym to nie ma nic wspólnego z ŁADEM. Proste! ... czy spytają się nas o wskazówki... A kim są, ci "oni"?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasi decydenci oczywiście...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Akurat mam chwilę czasu i zmusiłem sie do przeczytania II expose premiera Jednym zdaniem - jeszcze wiecej ograbiać, a ukradzione pieniadze beztrosko trwonić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tym właśnie różni się rząd od mafii, że może kraść bezkarnie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tym właśnie różni się rząd od mafii, że może kraść bezkarnie... A to już sentencja.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nasi decydenci oczywiście...
Wasi? Aż się obejrzałem... W ponurym kraju żyjecie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu się nie ma co oglądać, tylko zastanawiać nad wyprowadzką...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Akurat zastanawiać, zastanawiać. Wyprowadzą jednych- jeszcze ścieżka nie ostygnie, a już kolejna "warstwa średnia" zacznie się na niej mościć. Ponury musi być to kraj, w których zdrowi widzą chorych do wyprowadzania jedynie, skoro o nich tyle piszą. A fruwelki? A gdzie info o pięknym, "trzynastku" październikowym. Bo przecież piękny był. A "czternastek" to co- będzie gorszy, czy lepszy- myślicie? Do "dwudziestka pierwszego" jeszcze hoo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko jak tych decydentów wyprowadzić? Szkoda czasu na to, bo się nie da. Cwaniaczki rządzą fanatyczną większością. Trzeba samemu się ruszyć, jak nie da się już tu żyć. Tyle pięknych krajów w okolicy... Tylko wybierać! Nawet nieruchomości i życie tańsze niż w tej dekapito-komunie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|