Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12114127 razy)
|
renia
|
Tylko jak tych decydentów wyprowadzić? Szkoda czasu na to, bo się nie da. Cwaniaczki rządzą fanatyczną większością. Trzeba samemu się ruszyć, jak nie da się już tu żyć. Tyle pięknych krajów w okolicy... Tylko wybierać! Nawet nieruchomości i życie tańsze niż w tej dekapito-komunie... Gdybym musiała opuścić Polskę i mogłabym wybrać sobie do zamieszkania dowolny kraj, to wybrałabym Szwajcarię...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko jak tych decydentów wyprowadzić? Szkoda czasu na to, bo się nie da. Cwaniaczki rządzą fanatyczną większością. Trzeba samemu się ruszyć, jak nie da się już tu żyć. Tyle pięknych krajów w okolicy... Tylko wybierać! Nawet nieruchomości i życie tańsze niż w tej dekapito-komunie... Gdybym musiała opuścić Polskę i mogłabym wybrać sobie do zamieszkania dowolny kraj, to wybrałabym Szwajcarię... Ale tam tylko Banki i morza nie ma. No chyba, że nowa miłość Tobą powoduje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To ja pasuję, zastanawiam się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z tą wyprowadzką, to nie takie proste w pewnym wieku, zmieniają się priorytety (rodzice, dzieci, praca) Co innego młodzi ludzie, którzy nie mają tutaj perspektyw, za to w głowach mają poukładane, to nie ma co sie zastanawiać, bo nie ma jeszcze nic do stracenia, a mozna zyskać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bardzo cierpisz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z tą wyprowadzką, to nie takie proste w pewnym wieku, zmieniają się priorytety (rodzice, dzieci, praca) Co innego młodzi ludzie, którzy nie mają tutaj perspektyw, za to w głowach mają poukładane, to nie ma co sie zastanawiać, bo nie ma jeszcze nic do stracenia, a mozna zyskać.
"Młodzi ludzie, którzy mają w głowach poukładane" właśnie tutaj mają perspektywy! Carramba Ktoś jest innego zdania? To jutro, bo dziś miałem dość miłych wrażeń i chcę sobie z nimi pospać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo cierpisz? A skąd taki wniosek?
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...eldorado u Donalda i Vincenta To ładnie brzmi, prawie jak...Leonardo da Vinci...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet lepiej nie wiedzieć