|
administ
Gość
|
Temat zastÄpczy, aby przykryÄ niespodziewane odejĹcie Waldusia...  PonoÄ goĹcia "schwytali" 5-go, czyli dwa tygodnie temu!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
niespodziewane odejĹcie Waldusia...  Ale zaskoczenie na twarzy na moje oko byĹo szczere
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
niespodziewane odejĹcie Waldusia...  Ale zaskoczenie na twarzy na moje oko byĹo szczere No bo byl chyba szczerze zaskoczony, ten lamiacy sie glos, no prawie sie rozbeczal hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Tyle lat na stanowisku, no mozna sie przyzwyczaiÄ
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
niespodziewane odejĹcie Waldusia...  Ale zaskoczenie na twarzy na moje oko byĹo szczere Jak siÄ ma dobrego Prezesa, to siÄ go nie wymienia, chyba Ĺźe sam chce zrezygnowaÄ. CoĹ mi siÄ widzi, Ĺźe ostatniÄ
partiÄ klasowÄ
chcÄ
wycieĹczyÄ albo wzmocniÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Byl dobry ale dla swoich...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
W kaĹźdym razie poraĹźki nie przyjÄ
Ĺ z klasÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W kaĹźdym razie poraĹźki nie przyjÄ
Ĺ z klasÄ
. Ta druga wiceminister czegostam z pawlakowego nadania to nie chciala w ogole podac Piechocinskiemu reki, babka z klasa nie ma co Pewnie z 8 klasami conajwyzej.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Gość
|
Temat zastÄpczy, aby przykryÄ niespodziewane odejĹcie Waldusia...  PonoÄ goĹcia "schwytali" 5-go, czyli dwa tygodnie temu! A to jednak "akcja" pod nowelizacjÄ ustawy o ABW, aby zgodnie z "prawem" mogli kaĹźdego "za fraki i do paki"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jak w lodowce u niego znajda smalec i smietane? To wtedy,,,,?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak w lodowce u niego znajda smalec i smietane? To wtedy,,,,? Z tego by moĹźna zrobiÄ wybuchowy koktajl smalcowy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
dobrze, ze nie mial koktajlow blonnikowych, jakby je zdetonowal pod sejmem......wszystkich by zarazil zywym blonnikiem...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
|