Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
podobno w Rosji kamerki to norma
Chyba tylko dla zabawy. Oooo a taka jazda w Rosji to norma i na Ukrainie też. I pijani milicjanci w Rosji i na Ukrainie to norma. Сейчас тоже бухают.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No bardzo dobrze, infantylne osobniki wymagają kontroli zawsze i wszędzie! Nawet nie potrafią samodzielnie jeść zdrowo, a co dopiero kierować autem! Będzie swój rejestrator w aucie, żaden stróż prawa nie podskoczy. I kamerkę obowiązkową proponuję obciążyć obowiązkową, stosowną akcyzą, aby na dziurę budżetową przy okazji wpadło! Jeśli nic się nie zmieni, Unia musi upaść, ponieważ infantyle dla infantyli stanowią w niej prawo.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Po przekręceniu kluczyka kamera automatycznie zaczyna nagrywanie, a po zapełnieniu karty pamięci (w zależności od jej pojemności od kilkunastu minut do nawet kilku godzin filmu), najstarsze nagrania są kasowane (nadpisywane)." Kamerki są suuuuper! Ja to bym poprosił taki wypasiony model z... tak gdzieś 1Mb kartą pamięci.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
podobno w Rosji kamerki to norma
Chyba tylko dla zabawy. Oooo a taka jazda w Rosji to norma i na Ukrainie też. I pijani milicjanci w Rosji i na Ukrainie to norma. Сейчас тоже бухают. A u nas tak narzekają...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kamerki są suuuuper! Podanie ustawowo daty od której się jeździ na zimowych oponkach też...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym tam się bała jeździć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mało komu się chce po sadach włóczyć. Na ogół płacimy i siedzimy cicho... Ale w ładnych sadach jest całkiem sympatycznie! Zasada mandatowa jest bardzo prosta: płaci się i zapomina o sprawie. Dawniej brało się mandat kredytowy i bez płacenia zapominało o sprawie, ale to było na początku "demokracji".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja bym tam się bała jeździć... Tu jest dokładnie tak samo, a jeździsz!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mało komu się chce po sadach włóczyć. Na ogół płacimy i siedzimy cicho... Ale w ładnych sadach jest całkiem sympatycznie! Zasada mandatowa jest bardzo prosta: płaci się i zapomina o sprawie. Dawniej brało się mandat kredytowy i bez płacenia zapominało o sprawie, ale to było na początku "demokracji". Mój kuzyn przed laty chwalił się, że on zawsze bierze mandat i za chwilę go wyrzuca. Dużo jeździł i dużo mandatów wyrzucił i żadnych nieprzyjemności z tego powodu nie miał. A ja głupia płaciłam...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Brytyjczycy nie dadzą rady konkurować ze zdesperowanymi ludźmi i wcale nie powinni". Jak polak swój standard pracy wdroży to potem nie ma zmiłuj.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mało komu się chce po sadach włóczyć. Na ogół płacimy i siedzimy cicho... Ale w ładnych sadach jest całkiem sympatycznie! Dopiero zaskoczyłam o co chodzi... tak w sadach jest sympatycznie, dużo bardziej niż w sądach...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sady sadami, a tu Rok Tow. Gierka się szykuje!
|
|
|
|
|
|
|
|
|