Zyon
|
W jego miescie pomnik mu postawili ponoc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
No bardzo dobrze, infantylne osobniki wymagają kontroli zawsze i wszędzie! Nawet nie potrafią samodzielnie jeść zdrowo, a co dopiero kierować autem! Będzie swój rejestrator w aucie, żaden stróż prawa nie podskoczy. I kamerkę obowiązkową proponuję obciążyć obowiązkową, stosowną akcyzą, aby na dziurę budżetową przy okazji wpadło! Jeśli nic się nie zmieni, Unia musi upaść, ponieważ infantyle dla infantyli stanowią w niej prawo. Nic "się" wtedy nie stanie, biedniejsi będą klepać własną biedę samodzielnie. Ale kto na to pozwoli? Przecież bez punktu odniesienia cywilizowana ludzkość zwyczajnie głupieje. To znaczy naturalnie! "...naturalnie głupieje"- tak chciałem napisać.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Vincent ma w nosie Konstytucję. A fotoradary to przecież w trosce o nasze dobro, bezpieczeństwo. Poza tym ci co nie mają samochodów to powywieszaliby na drzewach tych co mają.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... dlaczego nikt nie interweniuje w sprawie zbiórki budżetowej z fotoradarów? A co? Mamy manifestację robić czy blokadę dróg może?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kawę mają gratis...smakować też towar mogą (ten luzem - głównie owoce i nowe słodycze) aby klientom mogły mówić co jest słodkie a co kwaśne a co gorzkie...zawsze szczerze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale codziennie mogę sprawdzić stan kasy (w gotówce) zgodnie z dziennymi rakortami kasowymi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kawę mają gratis...smakować też towar mogą (ten luzem - głównie owoce i nowe słodycze) aby klientom mogły mówić co jest słodkie a co kwaśne a co gorzkie...zawsze szczerze... a mięso?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kawę mają gratis...smakować też towar mogą (ten luzem - głównie owoce i nowe słodycze) aby klientom mogły mówić co jest słodkie a co kwaśne a co gorzkie...zawsze szczerze... a mięso? Mięsa nie prowadzimy, obok jest mięsny...Wiem do czego zmierzasz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|