Dasna
Go
|
Kawę mają gratis...smakować też towar mogą (ten luzem - głównie owoce i nowe słodycze) aby klientom mogły mówić co jest słodkie a co kwaśne a co gorzkie...zawsze szczerze... a mięso? Mięsa nie prowadzimy, obok jest mięsny...Wiem do czego zmierzasz... Mięsny obok. Może jest daleko? A jak jest pod ręką to można szybciej sięgnąć. Taaak? Ja do czegoś zmierzam? Ależ skądże, tak się zatroszczyłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Mięsny obok. Może jest daleko? A jak jest pod ręką to można szybciej sięgnąć. Taaak? Ja do czegoś zmierzam? Ależ skądże, tak się zatroszczyłam. to w tych rzeźniczych klimatach to polecam ten film https://www.youtube.com/watch?v=avuovbgoyxU
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mięsny obok. Może jest daleko? A jak jest pod ręką to można szybciej sięgnąć. Taaak? Ja do czegoś zmierzam? Ależ skądże, tak się zatroszczyłam. to w tych rzeźniczych klimatach to polecam ten film https://www.youtube.com/watch?v=avuovbgoyxUW sam raz dzieciom na dobranockę...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
a to tylko intro dalej tez mocne ale dla każdego
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
ale nie dla każdego- miało być
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ale dla każdego Bez wątpienia Niemowlęta to po prostu uwielbiają takie klimaty
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ale nie dla każdego- miało być
E tam , nie krępuj się.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak i to nie jeden. Cel- pal
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ognia...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie tak. Nie tak chciałem napisać. Wykształcenie- jest, pozycja- będzie, żeby tylko ludzie pracować wydajniej chcieli i nie chorowali przy tym, to byłby raj. O! Teraz mi się podoba.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...żeby tylko ludzie pracować wydajniej... Znaczy się więcej SMS'ów sobie słali, czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie mam pojęcia co się lepszym w głowach roi. Pewnie chcieliby żeby SMS'y "nadążali" wysyłać, coco-lotka dwa razy dziennie kupowali, 1% roztropnie przeznaczali, kredyty brali, a za nie dobra wszelakie kupowali, bądź budowali, ale najlepiej tak, by w ramach hichopoteczych rozliczeń budowle te- należycie wykończone i nowocześnie wyposażone- oddawali... i żeby za prąd i gaz wreszcie płacili, bo ileż do tych darmozjadów można dopłacać. Dość, przez całą podstawówkę tyle nie napisałem ... głupotek, co tu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ja nie rozumie . Wniosków z tego artykułu, ani tego co myślałem że jest odpowiedzią, a jest o hipotekach i takich tam ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja nie rozumie . Wniosków z tego artykułu, ani tego co myślałem że jest odpowiedzią, a jest o hipotekach i takich tam ... Jak Ty "nie rozumie", to znaczy... że nie było to do Ciebie i już. Tu mowy nie ma o wnioskach, ani o odpowiedziach. Jest "takie tam". Skierowane do "takich...tam". Mój młodszy Kolego. Żabek się nie podkuwa. Ale próby trwają. Ech, młodość. Gotowa obić starego za takie byle co.
|
|
|
|
|
|
|
|