renia
|
To są tylko te liczby oficjalne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To są tylko te liczby oficjalne... Czyli zawyżone, bo każdy chce się załapać na darmowe chlanie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tylko przez takie akcje ma on popularność...chociaż moim zdaniem ma teraz rację, ale to jest drobiazg, znowu może być tylko zarzewiem do podziału Polaków...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ludowcy liczą na większe poparcie w wyborach. W końcu katolików w Polsce jest niemało. Akurat im zależy na telewizji Trwam, Radiu Maryja albo na ojcu Rydzyku...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I ja też jestem za tym aby mogli wejść na kanał ogólny, bo niby dlaczego nie? Walter dostał koncesję, Solorz dostał, to Rydzyk niby od nich gorszy?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zawsze to będzie jeden, a może nawet dwa kliki pilotem więcej. A kto ma pilota i ... więcej "klików", ten ... .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I ja też jestem za tym aby mogli wejść na kanał ogólny, bo niby dlaczego nie? Walter dostał koncesję, Solorz dostał, to Rydzyk niby od nich gorszy? Dwaj pierwsi ponoć zapłacili, a trzeci ponoć chciałby za darmochę albo "co łaska". I to jest zrozumiałe, bo demokracja katolicka jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I ja też jestem za tym aby mogli wejść na kanał ogólny, bo niby dlaczego nie? Walter dostał koncesję, Solorz dostał, to Rydzyk niby od nich gorszy? Dwaj pierwsi ponoć zapłacili, a trzeci ponoć chciałby za darmochę albo "co łaska". I to jest zrozumiałe, bo demokracja katolicka jest. Za darmoche to wiadomo co....juz by misiek powiedzial temu rydzyku co mozna za darmoche
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
I ja też jestem za tym aby mogli wejść na kanał ogólny, bo niby dlaczego nie? Walter dostał koncesję, Solorz dostał, to Rydzyk niby od nich gorszy? Dwaj pierwsi ponoć zapłacili, a trzeci ponoć chciałby za darmochę albo "co łaska". I to jest zrozumiałe, bo demokracja katolicka jest. Za darmoche to wiadomo co....juz by misiek powiedzial temu rydzyku co mozna za darmoche Misiek, to konkretny demokrata... był.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Egalitarny taki..... Troche brak mi go.....no ale na podsrywki cebulaka nie bylo rady....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2886
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
http://motoryzacja.interia.pl/prawo_jazdy/news/rzad-wyciagnie-od-kierowcow-kolejne-800-mln-zl,1884057 Jak jechałam na Ukrainę zapłaciłam tzn. wystawił kredytowy mandat i 4 pkt. karne za jazdę z szybkością 70 km/h . Było to 150 m. przed znakiem ograniczenia do 70 km/h przy zjeździe z górki na granicy terenu zabudowanego. Super sprytnie. Zuchy , chłopaki. A CB miałam wyłączone. Moja wina, mea culpa. Nawet nie usiłowali mnie pouczać. 3 tyg. temu bez pkt. zapłaciłam 100 PLN za jazdę z szybkością 81 km/h , bez pkt.karnych, za jazdę na obwodnicy Zamościa , gdzie jest dopuszczalne 70 km/h. Pewnie ten 1 km/h przeważył. Nie bardzo wiedział co z tym zrobić to punktów nie dał. Boże, jakich my mamy solidnych i praworządnych policjantów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba założyć Partię Wkurzonych Kierowców i się wygrywa przyszłe wybory.
|
|
|
|
|
|
|
|