renia
|
Dobrze mówi. Niektóre osoby w tym wieku, posiadające wysoką pozycją naukową, już nie boją się mówić wprost to co myślą o naszym rządzie...mało mają do stracenia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobrze mówi. Niektóre osoby w tym wieku, posiadające wysoką pozycją naukową, już nie boją się mówić wprost to co myślą o naszym rządzie...mało mają do stracenia... Osobiste animozje za pozbycie się jej z PO pomniejszają szczerość i doniosłość wypowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Powinna trąbić...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobrze mówi. Niektóre osoby w tym wieku, posiadające wysoką pozycją naukową, już nie boją się mówić wprost to co myślą o naszym rządzie...mało mają do stracenia... Osobiste animozje za pozbycie się jej z PO pomniejszają szczerość i doniosłość wypowiedzi. Dokladnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dokladnie
Do tego nie jest szczera w wypowiedziach na temat Kaczyńskiego Jarosława!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przy poziomie jej koniukturalizmu i oportunizmu to mam powazne watpliwosci czy ona w ogole kiedykolwiej jest szczera
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale musiała być ładna w młodości...
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
uuuu, to przez 30 lat strasznie sie zestarzala, w zasadzie koszmarnie zbrzydla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
A sala UW jaka była, taka jest. Podobno.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
czyli kobiety sie starzeja a sale nie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo sale są niezmienne, a kobiety... piękne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziwi mnie , że wczoraj troskliwi policjanci nie stali na poboczach dróg. Były fatalne warunki jazdy, jakże mogli być potrzebni.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziwi mnie , że wczoraj troskliwi policjanci nie stali na poboczach dróg. Bo żadnej akcji nie zapowiadali, ponieważ więcej trupów by było przy takiej pogodzie! Na śliskim żadnych gwałtownych ruchów się nie wykonuje, nawet przed fotoradarem, bo kontrola trakcji może nie pomóc!
|
|
|
|
|
|
|
|