Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12116824 razy)
|
Dasna
Go
|
Dziwi mnie , że wczoraj troskliwi policjanci nie stali na poboczach dróg. Bo żadnej akcji nie zapowiadali, ponieważ więcej trupów by było przy takiej pogodzie! Na śliskim żadnych gwałtownych ruchów się nie wykonuje, nawet przed fotoradarem, bo kontrola trakcji może nie pomóc! Ja o tym wiem. Tylko po co wykonywać gwałtowne ruchy? Przecież jak widzę policjanta to wiem , że to mój przyjaciel a fotoradar? Jest tylko dla mojego dobra. Nicht wahr?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak jeżdżę trochę po tej Polsce i wbrew opinii min.Nowaka , że polscy kierowcy to mordercy, jakoś tych morderców nie widzę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nicht wahr?
Naturalnie! Tak jest! Myślałem, że to nie o Polskę chodzi!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziwi mnie , że wczoraj troskliwi policjanci nie stali na poboczach dróg. Bo żadnej akcji nie zapowiadali, ponieważ więcej trupów by było przy takiej pogodzie! W Afryce Płd. oprócz tego, że np.w Johannesburgu jest najwyższa przestępczość na świecie to jednocześnie jest najmniej wypadków a przepisów o ruchu drogowym praktycznie nie ma. Na skrzyżowaniu kto przyjedzie pierwszy ten ma pierwszeństwo. W Niemczech zaobserwowano, ze im więcej przepisów i obostrzeń tym więcej wypadków, bo kierowcy przestają myśleć, przewidywać, zachowywać czujność. Nie umieja rozwiązywać problemów na drodze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak jeżdżę trochę po tej Polsce i wbrew opinii min.Nowaka , że polscy kierowcy to mordercy, jakoś tych morderców nie widzę.
Nowak powinien przepaść z polityki i nigdy nie wracać za taki numer! Ale Tusk jest widocznie słaby w partii, więc nie rusza Nowaka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nowak powinien przepaść z polityki i nigdy nie wracać za taki numer! Ale Tusk jest widocznie słaby w partii, więc nie rusza Nowaka. PO to partia wodzowska zresztą tak jak pozostałe - tam nawet nikt nie kichnie bez pozwolenia, więc fotoradary to decyzja Tuska. Biedak, który uwierzył, że wystarczy tylko postraszyć Jarosławem, a naród i tak nie bedzie miał wyjścia. Niestety, (dla niego) ale kierowcy są ponad podziałami, jak jedna rodzina i tak oto niechcacy udało mu sie skonsolidowć przeciwko sobie całkiem pokaźny elektorat
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czytałem. Ale zapis wpływów z mandatów w budżecie sam się nie napisał. Chłopcy przerżnęli i tyle, a co gorsza maja teraz przeciwko sobie media, bo dziennikarze tez sa kierowcami
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To fakt, ale "ratowanie" Tuska z afery fotoradarowej w ten sposób jest niefortunne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na gwałt potrzebują kasy, a oszczędności nie wchodzą w rachubę, więc kombinują jak koń pod górę, gdzie tu jeszcze ograbić naród. Gdyby wiedzieli jak to zrobić, to żaden z nich nie został by politykiem, tylko biznesmenem - proste jak drut
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niby racja, ale może oni tak z patriotyzmu w tej polityce siedzą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niestety jest wiele grup zawodowych, które łatwo ze soba skłócać dając na przemian to jednym, to drugim przywileje
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Śmiertelność na drogach spadła, bo oddali do użytku 1350km autostrad i 1100km dróg ekspresowych, ale będą udowadniać, że to przez fotki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2886
|
Co to się robi. Koniec Świta! Wiele wskazuje, że koniec Świta....
|
|
|
|
|
|
|
|
|