Radzio
Go
|
Jednak cwaniactwo... Po prostu TKM Ja już nawet nie mam sił czytać tego co robią z ludźmi..., idioci piszą, idioci mówią i idioci wdrażają w życie te poronione pomysły a ludzie mówiący prawdę prosto w oczy sa uznawani za wywrotowców i szkodniki... Cieszę się z przejścia na dietę optymalna bo wraz z tym przejściem przestała mnie kompletnie interesować polityka... teraz mnie interesuje tylko moja micha PS. jest jeszcze coś co możemy zrobić z własnymi pieniędzmi, które są juz opodatkowane aby nie płacić dodatkowego podatku od podatku??? Przeżreć. Ale za to w dłuższym nieco czaso-okresie. To nie tak! OFE generuje straty (kapitał "cudownie" przez giełdę wędruje za granicę) na które państwo daje gwarancję - OFE wygenerowało w ten sposób większość tej "dziury" budżetowej właśnie!!! W podstawówce uczyli- aby pozbyć się mendy wystarczy głowę ogolić do zera na przykład. A tymczasem czytam, że włosy odrosną, a- przy braku higieny- wraz z nimi wrócą mendy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale wszyscy (świadomi) to wiedzą, więc dlaczego rządzący tym krajem pasą Wall Street, bo chyba nie z lizusostwa? A wyprzedaż państwowego majątku, który teraz powinien pracować m.in. na emerytury naszych rodziców? To wszystko jest tak poukładane, że wręcz nie możliwe, aby to była głupota czy przypadek.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Neoniewolnictwo w środku Europy!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale wszyscy (świadomi) to wiedzą, więc dlaczego rządzący tym krajem pasą Wall Street, bo chyba nie z lizusostwa? Dlaczego i dlaczego- jak dzieci. A od czego świadomość! Z miłości się pasie, z miłości. Bo z pewnością nie z nienawiści.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
http://q4.pl/?id=17&news=150153 - bo tam wykopali rowy przeciwczołgowe bez żadnego zabezpieczenia, a nie odwadniające! Za coś takiego "projektant" tych rowów powinien być "rozstrzelany", jak w porządnym komunizmie za tow. Stalina... Gdyby było normalne pobocze NIC się by nie stało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Straszne...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coraz bardziej to złodziejstwo mi się nie podoba...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niestety system jest wadliwy i ci którzy nawet do sensu gadają, gdy już dostaną sie na górę, bardzo szybko sie degenerują i nie ma co liczyć na zmiany
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W ogólnym zarysie na pewno tak jest, ale jest wiele "drobnych" spraw do których Amerykańce sie nie mieszają i mogłyby być załatwione. Zawsze namiestnik podległej kolonii miał trochę wolnej ręki i mógł coś dobrego u siebie zdziałać jeśli tylko chciał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie już ta śruba w żebra zaczyna uwierać...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może dzięki Dudzie szybciej to padnie, bo żal patrzeć jak dogorywa! A biedni pozostaną biednymi, bo nie mają nic do stracenia i tak jest zapisane w Prawie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|