Blackend
|
Zgodnie ze "świętą" zasadą TKM
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tylko na co wymienic ten rzad? Moze wypozyczyc jakiegos kacyka z republiki bananowej?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Zgodnie ze "świętą" zasadą TKM Cała władza w ręce rad, czy co?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
TKM - Teraz Korwin Mikke? MiTy by sie ucieszyly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma znaczenia, bo ośrodek decyzyjny jest gdzie indziej. Zamordyzm kwitnie i kwitnąć będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zgodnie ze "świętą" zasadą TKM Cała władza w ręce rad, czy co? My czyli nie Oni, ale reszta pozostaje bez zmian
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie ma znaczenia, bo ośrodek decyzyjny jest gdzie indziej. Zamordyzm kwitnie i kwitnąć będzie. Światem kierują marionetki, które są pociągane za sznurki przez kilka osób...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chyba się jednak Włodzimierz nie wycofa z ogłoszenia 10 kwietnia, że Rosja zwraca wrak? Ostatecznie to tyko jakiś tam niekompetentny "minister" powiedział - "nie".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rosji nie jest potrzebny już żaden gazociąg, jakby o tym kto nie wiedział. Dlaczego Rosji jest niepotrzebny drugi gazociąg? To po co go chcą budować...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
oj jak odda to sklepy z dewocjonaliami juz ostrza sobie pazurki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dlaczego Rosji jest niepotrzebny drugi gazociąg? To po co go chcą budować... Ponieważ te rurociągi co są pracują podobno na 50% przepustowości. Dlatego nic więcej nie muszą budować. To była prosta propozycja i otrzymali jasną odpowiedź. Tusk chyba już rządu zupełnie nie kontroluje!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
W podstawówce miałem nieuważną(i niezbyt bystrą)panią od geografii. Na klasówkach, jeśli trzeba było wymienić państwa, miasta czy rzeki pisałem kilkukrotnie to samo w towarzystwie innych i miałem wszystko punktowane
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
na wiejska bardziej ciagnie niz do Reni? Oczywiście, Wiejska ma też swój urok... Można znacznie więcej zrobić dla Diety Optymalnej, niż do tej pory.
|
|
|
|
|
|
|
|