Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby to byĹo np. matka prezydenta, to inaczej byĹaby traktowana...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A na czym to inne traktowanie miaĹoby polegaÄ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba by byĹo zaczÄ
Ä od tego, Ĺźe pozwoliliby jej nawet samej w nocy iĹÄ do toalety...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A o to chodzi! Bo juĹź myĹlaĹem, Ĺźe gratis mieliby zĹamaÄ prezydenckiej mamusi drugie biodro!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Gdyby to byĹo np. matka prezydenta, to inaczej byĹaby traktowana... A gdyby to byĹa Matka Pana Boga, to dopiero by JÄ
inaczej potraktowali! Prawda?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby to byĹo np. matka prezydenta, to inaczej byĹaby traktowana... A gdyby to byĹa Matka Pana Boga, to dopiero by JÄ
inaczej potraktowali!  Prawda? Ale Ciebie chyba trochÄ za daleko fantazja teraz poniosĹa... albo to jest to jest tylko takie moje subiektywne odczucie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Skoro tak twierdzisz, to niech tam.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
PiÄknie tam... ja teĹź marzÄ o domku na wsi i o maĹym gospodarstwie rolnym...
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Gość
|
WedĹug mnie powinieneĹ daÄ Ĺźonie spokĂłj z tym paleniem. Ona na pewno 18 lat skoĹczyĹa i sama decyduje o sobie... Zdecydowanie tak ,ja bym to tak ulozyl ,kilka 18-stek ma zglowy
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Gość
|
PiÄknie tam... ja teĹź marzÄ o domku na wsi i o maĹym gospodarstwie rolnym... Ja tez mialem takie plany i kupic gospodarke w Polsce ,bylem nawet 2 razy w tym celu .Niestety Unia woli promowac homokulture a niszczyc rolnictwo ,wiec mi to specjalnie nie pasowalo .U nas nie jest tak zle ,male farmerstwo rzad wspomaga jak tylko moze
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
W Polsce nigdy nie byĹo tak dostatnio na wsi, jak teraz szczegĂłlnie u chĹpstwa posiadajÄ
cego wiÄcej niĹź 15ha. Nawet za tow. Gierka tak dobrze nie mieli. A wszystko dziÄki Unii Europejskiej, ktĂłra wĹaduje 40 miliardĂłw € w polskÄ
wiochÄ w latach 2014-2020!
|
|
|
|
|
|
|
|