renia
|
825 mld zł to nie tak dużo USA ma 15 bilionów $ (dane na rok 2011)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na jednomandatówkach PO rządziłoby samodzielnie. Jej "żołnierze" też ulegną "SYSTEMOWI".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na jednomandatówkach PO rządziłoby samodzielnie. Ale Kukiz tego nie rozumie, niech spojrzy na senat, moze to mu da do myslenia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Śpiewać każdy może...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Akurat nigdy na polskiej wsi nie było tak dostatnio jak za Unii. A będzie jeszcze lepiej. A! Bo ... przypomniałem sobie. Był już taki czas, kiedy polska wieś wzbogacała się nawet o stopnie naukowe, ale to zapewne była forma ucieczki. Tytułem słowa na niedziele, bo ... przypomniało mi się. Urzędnicy, w tym bankowi też za Unii mają się dobre, a i o lekarzach podobne opinie słyszę. A! Jeszcze muzykanci, ci też zbytnio nie grymaszą... Znaczy artyści- tak chciałem napisać.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Mimo rosnącego zainteresowania Bank of China na razie nie planuje otwierać drugiej placówki w Polsce poza Warszawą. Komasa mówi, że bank myśli o oddziale w innym dużym mieście, ale jest to możliwe najwcześniej za rok." Ani chybi chcą popatrzeć czy zarobią. Jak PKO BP weszło na rynek ukraiński to przede wszystkim pootwierało wszędzie swoje oddziały. Wzięli w dzierżawę same najdroższe pomieszczenia w centrach miast. Teraz je zamykają.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Eksport mięsa mógłby być dla naszych rolników szansą... Ale wykupywanie polskich zakładów spożywczych przez Chińczyków nie brzmi zbyt optymistycznie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
ZUS stać na pałace (marmury, chrom, nikiel i glazury) a jeszcze by biedakom nogi podstawiali...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...nie kąsa się ręki, która karmi...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
"Z problemem niebezpiecznych związków medycyny z biznesem od dziesięcioleci zmagają się poważne instytucje na wszystkich kontynentach. Również bezskutecznie." Akurat się zmagają...chyba tak jak z wiatrakami... sami biorą swoją działkę i nic nie robią. Gdyby rządom zależało na zdrowiu swoich obywateli, to powołaliby niezależnych naukowców do szukania nowych leków na "nieuleczalne" choroby, płaciliby im adekwatnie do osiągnięć, a nie liczyliby na to, że farmacja odkryje jakiś nowy lek. Oni odkrywają nowe choroby...
|
|
|
|
|
|
|
anusia
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby takie artykuły ukazywały się coraz częściej... Pewnie więcej osób by się obudziło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale po komentarzach widać, że sami obudzeni są, więc lepiej aby pisać o wspaniałościach typu 5*wio, niż tak uszczęśliwiać masłem na siłę! Do smażenia olej, do jedzenia margaryna, bo nie mają niezdrowych, nasyconych kwasów tłuszczowych - a najlepiej wszelkiej tłustości unikać, bo jest niezdrowa. I już!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Komentarze są takie, jaki jest poziom (jak nauczono) naszego społeczeństwa. Ci co żyją z chorób ludzkich (takie typy jak np. Bruford) też musieli tam nawypisywać kłamstw ile się da... Albo to zdanie:"Wspolczuje. W cywilizowanym świecie nikt nie stosuje utwardzonych tluszczow roslinnych do produkcjoi margaryny !!! Pani prof niech lepiej porzuci podrecznikiz lat 70 I". Straaasznie mądre...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale po komentarzach widać, że sami obudzeni są...
Niech każdy z nas tam coś napisze i będą lepsze komentarze...krytykować najłatwiej...
|
|
|
|
|
|
|
|