renia
|
? Ile jeszcze nam zostało "rezerwy" do ogłoszenia bankructwa. Jakie bankructwo - Unia da, bo głupia jest! Jak Ty może tak brzydko o nich pisać? Przecież oni nam dają pieniądze... Czy piszesz słowami "ludu miast i wsi"?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musisz tak dosłownie pisać i tą brzydką prawdę wyciągać na wierzch? Lepiej ją schować pod dywan i jest biadolić... Ale tak naprawdę to prawda jest po środku. Urzędasy rzeczywiście przeszkadzają w pracy, a sporej grupie ludzi nie chce się pracować chociażby mogli... Ale szkoda soboty na takie pisanie, dzisiaj jest wolna sobota, to lepiej się opalać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzień wolny od pracy, to ponoć strata dla budżetu państwa około 5mld złotych, więc faktycznie lepiej się opalać, bo może szybciej padnie to "państwo".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak jeszcze zastanawiałam się nad podziałem unijnych pieniędzy i nad polityką Unii. Czy nie jest tak, że chociaż Polsce dają niemało pieniędzy, to jednak prowadzą taką politykę, która stawia Polskę w niekorzystnej sytuacji w stosunku do państw decyzyjnych? Zarówno w gospodarce przemysłowej, handlowej jak i rolnej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzień wolny od pracy, to ponoć strata dla budżetu państwa około 5mld złotych, więc faktycznie lepiej się opalać, bo może szybciej padnie to "państwo". My pracujemy ogólnie dzisiaj i sobota jest dla nas dobrym dniem. Zaraz idę zobaczyć jak to się kręci...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak jeszcze zastanawiałam się nad... A nie lepiej się poopalać?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale szanujemy potrzeby ekonomiczne pracowników, chętnym z nich pozwalamy im nawet w niedzielę zarobić...
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
praca wre tylko z efektami słabo tu 7 dni za mało bardziej na zachodzie 5 wystarcza na soboty czy niedziele to zapewne często jest tak ze więcej jest chętnych niż potrzeba
jak w tym dowcipie :
"Facet pcha puste taczki w jedna i druga stronę... Podchodzi do niego majster i pyta: Czemu tak chodzisz z tymi pustymi taczkami ? Pracownik na to: Szefie, tu jest taki zap***dol, że nie ma czasu załadować!"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
jak to szło: "jak Kaczyński dojdzie do władzy to benzyna będzie po 5 zł " "wybierzmy mniejsze zlo" "zabierz babci dowód " 2005-2008 to jednak były lepsze co nieco czasy przynajmniej w mojej ocenie w sensie efektywności pracy przynajmniej mojej
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Napisać (i to pewnie nie samemu) i przeczytać to co ludzie chcą usłyszeć, nie jest takie trudne...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale szanujemy potrzeby ekonomiczne pracowników, chętnym z nich pozwalamy im nawet w niedzielę zarobić... I to jest typowe antykatolickie działanie W niedzielę prywaciarz może co najwyzej sam robić aby na wypłaty dla pracowników nie brakło, a pracownik powinien być na mszy i wspierać swojego księdza proboszcza
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale szanujemy potrzeby ekonomiczne pracowników, chętnym z nich pozwalamy im nawet w niedzielę zarobić... I to jest typowe antykatolickie działanie W niedzielę prywaciarz może co najwyzej sam robić aby na wypłaty dla pracowników nie brakło, a pracownik powinien być na mszy i wspierać swojego księdza proboszcza Takich jest tylko 12 dni w roku. Wtedy mamy zamknięte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|