Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12123564 razy)
|
administ
Go
|
Właśnie na tvn24 gada Biedroń z Sową o "jedzeniu mięsa" - kocham takich znawców!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie na tvn24 gada Biedroń z Sową o "jedzeniu mięsa" - kocham takich znawców! Biedroń może się nawet z takiego wyznania ucieszyć. Nie wziąłem tego problemu pod uwagę! Odwołuję to moje "kochanie"! Ale super ich dobrali semiwege płci przeciwnej chudziutki, a mięsożerna Sowa taka zatuczona...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najbardziej to bym karała osoby które wiedzą o katowaniu, a nie interweniują. A ci co katują to już nie są normalnymi ludźmi (psychopaci, którzy powinni być stosownie ukarani, a nie tylko leczeni psychiatrycznie), ale sąsiedzi, którzy wszystko widzą i słyszą - a nie interweniują - się za porządnych uważają. Według mnie to jest współudział w zbrodni...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Właśnie na tvn24 gada Biedroń z Sową o "jedzeniu mięsa" - kocham takich znawców! Biedroń może się nawet z takiego wyznania ucieszyć. Nie wziąłem tego problemu pod uwagę! Odwołuję to moje "kochanie"! Ale super ich dobrali semiwege płci przeciwnej chudziutki, a mięsożerna Sowa taka zatuczona... Biedron tez przyjmuje mieso....tylko nie doustnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale jako polityk, w publicznych wypowiedziach zachowuje się przyzwoicie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najbardziej to bym karała osoby które wiedzą o katowaniu, a nie interweniują. A ci co katują to już nie są normalnymi ludźmi (psychopaci, którzy powinni być stosownie ukarani, a nie tylko leczeni psychiatrycznie), ale sąsiedzi, którzy wszystko widzą i słyszą - a nie interweniują - się za porządnych uważają. Według mnie to jest współudział w zbrodni... To raczej oczywiste. Ale teraz taka anonimowość jest modna, wszyscy wszystko mają w d...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jako polityk, w publicznych wypowiedziach zachowuje się przyzwoicie.
O, bardzo dobrze powiedziane.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Liczy się uczucie a nie płeć... W przypadku wagi obu, liczy się... równowaga. Ciężar takiej "parki" został medialnie zrównoważony i pięknie jest. A przecież można wybrać "dobro", a nie stale pomiędzy mniejszym, a większym złem się motać. Chudszym, a grubszym złem- tak miało być!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W trojce gadaja o uboju rytualnym i liscie celebrytow przeciwko. Nie wiem kto, jest gosciem, bo po glosie nie poznaje, ale argumentuje, ze ci celebryci jak sie lansuja i jedza malze to im nie przeszkadza, ze malze sie gotuje zywcem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Chcą rozdrażnić Żydów, aby do "obalenia" Tuska się przyłączyli... To tylko "polityka" ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Andrzej Biernat byk. Ale wczoraj i dzisiaj dantejskie sceny z tym ubojem. Troche racji ma. Jeszcze mozna zrozumiec wegusow, bo to czubki z zalozenia i przeciwko zabijaniu zwierzat sa generalnie ale celebryci i gwiazdeczki lansujace sie w sushi barach wcinajace ostrygi, malze i inne slimaczki powinni wiedziec jak sie ubija ich ulubione dania.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, każdy przy okazji chce coś ugrać dla siebie. Lans is lans.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Cwane lisy doskonale o tym wiedzą, ale może lemingi się zastanowią zanim zaczną popierać bzdurne decyzje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że w tym kraju od 1989r. ograniczają wolność obywatelską w każdej dziedzinie życia społecznego i tak się starają, aby czy się pójdzie w prawo, czy w lewo, czy na wprost, był paragraf regulujący ten problem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dlaczego państwo jeszcze ma tę kulę u nogi niesprywatyzowaną? I tą też http://tomaszcukiernik.pl/artykuly/artykuly-wolnorynkowe/lot-siega-do-naszych-kieszeni/ prywatyzować i to jak najszybciej 11 prezesów w ciągu 8 lat, to gruba przesada byli prezesi: Marek Grabarek (czerwiec 2003 -)[27] Krzysztof Kapis (marzec 2006 – listopad 2006)[28][29], Tomasz Dembski (p.o. prezesa listopad 2006 -)[30] Marek Mazur (luty 2007 – marzec 2007)[31] Piotr Siennicki (kwiecień 2007 -)[32] Dariusz Nowak (kwiecień 2008 -)[33] Sebastian Mikosz (p.o. marzec 2009 / maj 2009 – wrzesień 2010)[34] Zbigniew Mazur (p.o. prezesa październik 2010) Marcin Piróg (październik 2010 – grudzień 2012) Obecny prezes Sebastian Mikosz od 6.02.2013 menagery od siedmiu boleści!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|