administ
Go
|
Nic nie robić i forsę za to brać - to dopiero fajne jest!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale na to najlepiej mieć u siebie monopol, bo ten rynek jest wszędzie bardzo dobrze obstawiony
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trafny komentarz pod artykułem, cyt.: "Niech w święta kościelne "wierni" biorą sobie urlopy a nie skazują wszystkich na spowolnienie gospodarki i zamknięte urzędy i banki."
otoz to. wczoraj wyglosilem identyczny komunikat idac po zimne piwo do grolla. z tej racji musialem przewedrowac spory kawalek miasta zeby znalezc czynny sklep. wyglosilem te uwage nieopatrznie obok jakichs babc co wyraznie je wzburzylo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
albo parasolka przez leb nie zdzielily....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Klasa sednia sie odradza... Dzieki inflacji i eksportowi ;D
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No pewnie, że tak! Święty spokój, nawet nikt paluchem nie pokazuje, jak się na Etykę nie chodzi albo inną Wiarę wyznaje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Klasa sednia sie odradza... Dzieki inflacji i eksportowi ;D
A to dobrze w takim razie. Może niech zwiększą inflację, to się szybciej ta klasa średnia odrodzi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Święty spokój, nawet nikt paluchem nie pokazuje, jak się na Etykę nie chodzi albo inną Wiarę wyznaje... To super tam dzieciaki mają, bo nasze w państwowych na etykę muszą chodzić
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
To czemu nie dasz do prywatnej jak publiczna to takie zło ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dla dzieciaków po pierwszej euforii każda lekcja, to konieczność i coraz mniejsza przyjemność U dorosłych z pracą jest podobnie, przynajmniej u mnie tak jest
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Dla dzieciaków po pierwszej euforii każda lekcja, to konieczność i coraz mniejsza przyjemność U dorosłych z pracą jest podobnie, przynajmniej u mnie tak jest Takie życie trudno trafić prace która sprawia przyjemność ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Robotę trzeba sobie szanować, a że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, cóż taka ułomna ludzka natura
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Poza tym nikt nikogo w żadnej pracy na siłę nie trzyma a zdrowie i rozum najważniejsze. Czasem oczywiście pomarudzić trzeba byle bez przesadyzmu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wracam ci ja z dlugiego weekenda, rozpoczynam dzien kawa, wlaczam sobie tvn24 do treningu zeby cos tam w tle lecialo i od razu takie sukresy po0lskiej nauki No polscy naukowcy pozazdroscili Angelinoweuj kasy i proponuja jeszcze lepsza "kuracje" na raka piersi - usunac jajniki i jajowody http://www.tvn24.pl/usuwanie-jajnikow-i-jajowodow-skuteczne-na-raka-piersi,348015,s.html No normalnie naukowa bomba, jakis pan siedzial w studiu i mowil, ze to "przelom" w nauce A ja czytam ksiazke biologa i genetyka i on mowi, ze to przestarzaly i prymitywny poglad, ze jakis tam h1brc moze powodowac raka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
W pakiecie powinni obcinac od razu nogi, coby w tym seksie nie przeszkadzaly. Jak isc to na calosc, nie ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Bo nie ma ucieczki przed podatkiem sprytnie nazwanym składką Oczywiście dla tych, którzy aby tu żyć muszą pracować, rentierów to nie obowiązuje
|
|
|
|
|
|
|
|