renia
|
Niska inflacja jest katastrofalna dla bogatych! Bez inflacji nie ma po co żyć... I największa katastrofa deflacyjna dla tych co nic nie mają, to bankructwa banków, bo nie ma skąd do pierwszego pożyczyć! Nam ostatnio bank trochę obniżył oprocentowanie kredytu (we frankach). Nie wiem po co to robią? Chcą przyciągnąć nowych kredytobiorców?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i kolejny pisowiec kota pogonil Wlasnie Kurski sie wynurza w trojce A platformusy sie boja, kolejne wybory przegrane w ostatnich miesiacach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
He,he, jak Ty się gubisz, to ja nawet nie próbuję zgłębić Do tej pory znajomość polityki nie była mi niezbędna, to i teraz dam radę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Niska inflacja jest katastrofalna dla bogatych! Bez inflacji nie ma po co żyć... I największa katastrofa deflacyjna dla tych co nic nie mają, to bankructwa banków, bo nie ma skąd do pierwszego pożyczyć! Nam ostatnio bank trochę obniżył oprocentowanie kredytu (we frankach). Nie wiem po co to robią? Chcą przyciągnąć nowych kredytobiorców? Przeca RPP obniżyła stopy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No jestem ciekawa co z tych strajków wyniknie... trochę się ich obawiam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie napiszą wprost, że będzie brakowało młodych ludzi pracujących na bieżące emerytury. Ale nie zastanowią się czy ci młodzi ludzie będą chcieli pracować w Polsce, czy tylko wykształcą się tutaj na darmowych państwowych uczelniach i wyją za granicę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wyjadą tam gdzie będą mogli zarobić, bo żołądki są kompletnie nie patriotyczne
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wyjadą tam gdzie będą mogli zarobić, bo żołądki są kompletnie nie patriotyczne Super! Znaczy szkoda
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Super szkoda... Octavia?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Matki Polki się zbuntowały z rodzeniem, bo wolą zakwaszać się pigułkami antykoncepcyjnymi, sikać na paski i nie zachodzić. A jak się nie zachodzi, to nie ma żadnych dzieci, nawet tych "niechcianych". Bo nie każda kobieta wyskrobie poczęte z przypadku. Dlatego przywrócenie skrobanki na żądanie natychmiast poprawi demografię, nawet jeśli wyskrobią, jak za komuny 120tys. płodów rocznie - będzie dodatnio, bo taka jest psychika macierzyńska. No ale jak się bardziej dba o niepoczęcie, to nic z tego nie będzie. PS statystyki są nieubłagane. Ujemny przyrost naturalny rozkręcił się na dobre wraz z wprowadzeniem "ustawy". A i jeszcze można znieść celibat, aby nie było więcej w Kościele patologii seksualnych, a i dzieci będzie więcej!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I po co te wszystkie szopki? Przecież wystarczy zwyczajnie nie współżyć jak się nie chce mieć dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak zwykle... teoretycznie to jest realne...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W szopkach też rodzą się dzieci, a niektóre nawet bez współżycia. O! Po to ta szopka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|