Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12124744 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niech mu zrobia jakis panel z Korwinem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fanatyzm pierwsza klasa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Koniec? To niemozliwe, przeciez milion fundacji na tym zarabia. Nie bedzie juz chemtrailsow?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Teraz będą karać za za małą emisję CO 2, bo interes musi się kręcić.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Przesadzacie, wczoraj w radio podano,że dalej się ociepla. Ekspert straszył,że zaleje Gdańsk i takie ta. W Polsce będzie tak gorąco jak w Grecji. W Grecji tak gorąca jak na Sacharze itp A to wszystko za 200 lat,gdy temp wzrośnie o 10-20 stopni
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niezle, uwielbiam sloneczko i opalanie sie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A to wszystko za 200 lat,gdy temp wzrośnie o 10-20 stopni A kogo normalnego obchodzi, co będzie za 200 lat? Mnie najbliższa perspektywa rzędu 50 lat już nie interesuje, a gdzie do 200...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
A kogo normalnego obchodzi, co będzie za 200 lat? Mnie najbliższa perspektywa rzędu 50 lat już nie interesuje, a gdzie do 200... To dość przykre. Mnie za to przyszłość naszej cywilizacji bardzo interesuje, podobnie jak interesowała jednego z moich ulubionych pisarzy, świetnego futurologa - Stanisława Lema. I jeśli jest w tym coś nienormalnego, to ja nie chcę być "normalny".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I bardzo dobrze Ci to wychodzi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale super reklama, lubię takie poczucie humoru
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przesadzacie, wczoraj w radio podano,że dalej się ociepla. Ekspert straszył,że zaleje Gdańsk i takie ta. W Polsce będzie tak gorąco jak w Grecji. W Grecji tak gorąca jak na Sacharze itp A to wszystko za 200 lat,gdy temp wzrośnie o 10-20 stopni Jak expert tak powiada, to idę narty ostrzyć, bo szykuje się fajna zima
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|