Blackend
|
Większość wieszczy całkowity zanik formy papierowej, więc jestem w mniejszości
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Większość wieszczy całkowity zanik formy papierowej, więc jestem w mniejszości Że drzew i szmat zabraknie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie, ekoterroryści zabronią i każą przenosić się na tablety
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nakłady spadają, a poziom wraz z nimi też - niestety. Media elektroniczne skutecznie wypierają tradycyjną formę papierową, z czasem gazeta stanie się ekskluzywnym niszowym towarem - tak to widzę. A, tego to juz na medioznawstwie oficjalnie ucza, a sam Hajdarowicz dawno powiedzial, ze tak sie stanie wlasnie. Niestety kompletna i ciagle postepujaca tabloidyzacja mediow oraz voyeurystyczne spoleczenstwo tylko to poglebiaja. Demokracja, czyli idioci decyduja o tym co sie sprzedaje, nie ma juz mediow misyjnych, no moze stara Rozrywka. Tamtej jesieni rozbieralem stary dom to znalazlem pare numerow z 1960 roku i pobliskich. Poziom o wiele trudniejszy a ze byly wyblakle to mozna je bylo rozwiazywac od nowa. Kto dzisiaj wie, ze idylla to inaczej ekloga? Jak biore sobie na strychu do reki takie Perspektywy czy nawet Kobieta i Zycie, to widze kompletnie inny poziom dziennikarstwa. Az zal mi tylek sciska, nawet w samochodzie woze stare Widnokregi z 1988 i pare numerow Szpilek czy Karuzeli. Jak stoje na roznych postojach etc to sobie czytam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie, ekoterroryści zabronią i każą przenosić się na tablety Kupiłem raz biodegradowalną reklamówkę u ekoterrorystów. Oryginalna chuda i blada wegetarianka mi sprzedała za koszmarną kwotę Trzeci rok już leży w kompostowniku, jak nowa Nie wiedzą co czynią, ale to nie ich wina, tylko kosmitów!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nakłady spadają, a poziom wraz z nimi też - niestety. Media elektroniczne skutecznie wypierają tradycyjną formę papierową, z czasem gazeta stanie się ekskluzywnym niszowym towarem - tak to widzę. Kto dzisiaj wie, ze idylla to inaczej ekloga? Aż się obejrzałem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Licznik długu zainstalował facet, który wprowadził przymusowy podatek (pod karą więzienia) odprowadzany do prywatnych firm (OFE) 99,99999% przedsiębiorców nawet o czymś takim nie marzy, a co dopiero wprowadzić w życie K*&*^a normalnie majstersztyk
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powinien sobie zainstalowac przy okazji licznik obludy nad glowa, doktryner jeden.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blackend
|
To są właśnie rządy jajogłowych, brandzlują się na tych uniwerkach kolejnymi teoriami, a o życiu mają gówniane pojęcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego wywołuje takie emocje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to jest i tak i tak Zależy z której strony popatrzeć...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|