Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12125885 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Zaradna"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Sosnowiec to kopalnia nieprzeciętnych (na + i -) ludzi: Kiepura, Sedlak, matka Madzi, zaradna lekarka,... Nie pamiętam w tej chwili, ale co rusz media donoszą o Sosnowcu.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Sosnowiec to kopalnia nieprzeciętnych (na + i -) ludzi: Kiepura, Sedlak, matka Madzi, zaradna lekarka,... Nie pamiętam w tej chwili, ale co rusz media donoszą o Sosnowcu.
Gierek
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W przeddzień ogłoszenia bankructwa zamówiłem u nich internetowo części zamienne, no i masz ci los na drugi dzień ogłosili plajtę. Skrzynka pocztowa odbija, że nie ma takiego adresu choć robię zwrotkę z emaila, którego od nich jeszcze zdążyłem dostać z potwierdzeniem zamówienia. Może jeszcze wznowią częściową działalność jak syndyk wejdzie i ogarnie sytuację?
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Gierek No właśnie!!! I jeszcze moja kuzynka i Janusz D.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W przeddzień ogłoszenia bankructwa zamówiłem u nich internetowo części zamienne, no i masz ci los na drugi dzień ogłosili plajtę. Czyli Ty ich do plajty doprowadziłeś...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już przygotowują ludzi psychicznie... przez takie wiadomości to tylko więcej ludzi będzie wyjeżdżać za granicę. Dzisiaj "mój" Profesor mówił, że Niemcy to jest cwany naród, bo dawniej to siłą ściągał ludzi do pracy, a teraz tak zrobili, ze sami ludzie się pchają, żeby im usługiwać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak szybko, to ten ZUS nie zbankrutuje (na wszelki wypadek nie zamawiam nic u nich ) podniesie się wiek emerytalny do odpowiedniego poziomu i wszystko wróci do normy czyli Zapłać Umieraj Spie%%$aj.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie strasz go, niech korzysta z życia...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale uświadomić trzeba, bo jak to mówię do naszej starszej - róbcie co chcecie, tylko nie kogo chcecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|