|
Gavroche
|
Gavroche pewnie wolał żaby na łonie natury podglądać... No. Dawniej to głównie na łonie siedzieliśmy Za blokiem miałem prawdziwy las, bajorka, gdzie traszki i żaby miały tokowiska, niewielką piaskarnię, strzelnicę wojskową, bunkry poniemieckie i tartak. Kto by w domu wytrzymał przy kompie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gavroche pewnie wolał żaby na łonie natury podglądać... No. Dawniej to głównie na łonie siedzieliśmy Za blokiem miałem prawdziwy las, bajorka, gdzie traszki i żaby miały tokowiska, niewielką piaskarnię, strzelnicę wojskową, bunkry poniemieckie i tartak. Kto by w domu wytrzymał przy kompie? Obecnie dzieciaki nawet nie wiedzą ile tracą... Ale nie wrócą te lata...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jako pijący nie jestem za całkowitą prohibicją, ale do dobrej księżycówki bez problemu się dostosuje - jak by co.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jako pijący nie jestem za całkowitą prohibicją, ale do dobrej księżycówki bez problemu się dostosuje - jak by co. Tyle wolności ile odpowiedzialności!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I zlikwidować ten złodziejski podatek, ubezpieczeniem OC nazywanym!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tendencyjny artykuł o pijakach co zawsze muszą aż do ziemi. Umiarkowanie w jedzeniu i piciu jak w pewnym poradniku zdrowia radzą, a żadnych głodówek alkoholowych i pokarmowych nie trzeba robić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tendencyjny artykuł o pijakach co zawsze muszą aż do ziemi. Umiarkowanie w jedzeniu i piciu jak w pewnym poradniku zdrowia radzą, a żadnych głodówek alkoholowych i pokarmowych nie trzeba robić. No jacha Ale jak się nie umi, to nie trza.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tendencyjny artykuł o pijakach co zawsze muszą aż do ziemi. I w auto, na miasto zabijać! Tak dla fantazji...
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
... zaraz prohibicję wprowadzą ku uciesze ościennych krajów, którym zaraz PKB skoczy. Bo będziemy jeździć do nich by się napić C2H5OH? Może trochę i tak, ale jak znam naszych, to pędzić będziemy własne bezakcyzowe trunki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Sam się od czasu do czasu zastanawiam nad przeniesieniem się poza miasto. Jednak zostaję, bo mieszczuchem jestem i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|