Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12101598 razy)
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przeciez unia ekokomunistyczna mowi wprost, ze polityka klimatyczna to bedzie olbrzymi koszto, bo planeta jest jedna... ludzie obawiaja sie drozyzny, i niepewnych czasow z tym zwiazanych, a nie ze pis straszy, bo tutaj te same obawy. Niemcy nie kochaja juz unii - wystarczy spojrzec na notowania AfD. W ich programie jest prosty przekaz - nie bedziemy osłami klimatycznymi- atgumentujac...
Póki co to w Polsce prąd jest droższy niż w Niemczech, efekt pisowskich, a nie unijnych rządów. No chyba że Kaczyński kłamał, że rządzi w wolnym kraju? O inflacji którą nam zafundowali, to już mi się nawet nie chce pisać. Dość pisałem 8 lat temu jak się skończy rozdawnictwo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przeciez unia ekokomunistyczna mowi wprost, ze polityka klimatyczna to bedzie olbrzymi koszto, bo planeta jest jedna... ludzie obawiaja sie drozyzny, i niepewnych czasow z tym zwiazanych, a nie ze pis straszy, bo tutaj te same obawy. Niemcy nie kochaja juz unii - wystarczy spojrzec na notowania AfD. W ich programie jest prosty przekaz - nie bedziemy osłami klimatycznymi- atgumentujac...
Póki co to w Polsce prąd jest droższy niż w Niemczech, efekt pisowskich, a nie unijnych rządów. No chyba że Kaczyński kłamał, że rządzi w wolnym kraju? O inflacji którą nam zafundowali, to już mi się nawet nie chce pisać. Dość pisałem 8 lat temu jak się skończy rozdawnictwo. Za Tuska inflacja była 0%, tak mówił w kampanii, sprawdziłem , i mozna uznac za prawdę Ale za Szydło inflacja była 0,6% Obecnie gospodarka Polska w światowym rankingu jest na 20 miejscu Nigdy tak wysoko nie była... Jak to ogarnąć, kogo wina?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26604
|
Jak za tow. Gierka! Tylko nowej "solidarności" wypatrywać, co komunę na dobre wprowadzi...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najpierw będą obalać, a potem od nowa żeby było znowu co obalać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Jedni rowy kopać, drudzy zasypywać" - Vateusz (wybitny popisowiec, najdroższy w historii PL, gwarant stagnacji/szkodnictwa).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, nad Wisłą prawie każde pokolenie musi mieć swoje "obalanie"... Jakby to nie prościej się udać do monopolowego!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba główny sponsor tego idiotyzmu to Soros. Nie wiem co mu dolega... Chyba coś na mózg uciska...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hipokryci pisowscy i ten Korwin, nabierają swoich wyborców strasząc Zachodnią Europą, chowając flagę, by potem wygodnie zasiadać w Europarlamencie za Euro. No cóż można i tak. Z wszystkich partii tak robią. Byleby tam głosowali dla dobra Polski, a nie przeciw...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Póki co to w Polsce prąd jest droższy niż w Niemczech, efekt pisowskich, a nie unijnych rządów. No chyba że Kaczyński kłamał, że rządzi w wolnym kraju? O inflacji którą nam zafundowali, to już mi się nawet nie chce pisać. Dość pisałem 8 lat temu jak się skończy rozdawnictwo. Za Tuska inflacja była 0%, tak mówił w kampanii, sprawdziłem , i mozna uznac za prawdę Ale za Szydło inflacja była 0,6% Obecnie gospodarka Polska w światowym rankingu jest na 20 miejscu Nigdy tak wysoko nie była... Jak to ogarnąć, kogo wina? No Za Tuska było bezrobocie i bieda. Towar w sklepach miał słaby zbyt (komputery, smartfony, a często i nowe buty i kurtki) to było nieosiągalnym luksusem. Ceny musiały iść w dół bo ludzie słabo kupowali. Dużo wyjechało z tego szczęścia na Zachód.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Póki co to w Polsce prąd jest droższy niż w Niemczech, efekt pisowskich, a nie unijnych rządów. No chyba że Kaczyński kłamał, że rządzi w wolnym kraju? O inflacji którą nam zafundowali, to już mi się nawet nie chce pisać. Dość pisałem 8 lat temu jak się skończy rozdawnictwo. Tak mówią komercyjne media, ale nie statystyki. Przez drogi prąd niektóre zakłady bankrutują, albo uciekają do innych państw. W Niemczech jest recesja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co Ty opowiadasz! Unia jest cudowna, zbiera składki członkowskie, z tego biorą sobie za utrzymanie biurokracji i migrantów, a po trochu czasami da za kamienie milowe, albo cegły... Super hiper.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U Niemca rządzaca koalicja (zrodelko eko psychiatryka europy), ma 1% poparcia, a kanclerz 20% Super wynik.... Przed kowidem u nas w pracy, nikt nigdy o żadnej polityce nie rozmawiał - a teraz polityka temat nr1
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oby u nas nie zamykali, bo ma talent teraz na topoe jest ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to ponoć pis załatwił forsę, a Tusk sobie przypisuje! Z pisowskiego przekazu dnia...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W każdą stronę pod wiatr...
|