renia
|
Swieczniki chanukowe wystroj sceny muss sein...
I gaśnice dla bezpieczeństwa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nastrój świąteczny ma być i już, a oni (politycy) niech sobie robią co chcą, moje zdanie i tak ich nie obchodzi... Muszę zrobić sobie listę dań świątecznych, co w który dzień robić... My wersja uproszczona - bigos w słoikach, jaja, ser, masło, a kawa sernik, na Praga starowka Super. U mnie rodzina by się rozczarowała jakbym z mężem sobie wyjechała gdzieś na Święta...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Swieczniki chanukowe wystroj sceny muss sein...
I gaśnice dla bezpieczeństwa...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nastrój świąteczny ma być i już, a oni (politycy) niech sobie robią co chcą, moje zdanie i tak ich nie obchodzi... Muszę zrobić sobie listę dań świątecznych, co w który dzień robić... My wersja uproszczona - bigos w słoikach, jaja, ser, masło, a kawa sernik, na Praga starowka Super. U mnie rodzina by się rozczarowała jakbym z mężem sobie wyjechała gdzieś na Święta... Tradycja musi być
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26600
|
Ale czy każdy ma multiplex, aby oglądać tę tv?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeżeli mają być takie media jak tutaj, i jeszcze siła zdobyte, to wolę te pisowskie, mniejsze zło ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk się niestety przebranżowił...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobre Kacelaria Tuska 500 milionów droższa od tej pisowskiej
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale pisiowa też byłaby droższa od pisiowej z roku poprzedniego bo to podstawa niegospodarności i poliniarstwa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby tylko nie doszło do jakiegoś przewrotu, czy stanu wojennego, czy czołgów na ulicach... Odpukać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Liczyło się tylko zwycięstwo nad pisem , skutki uboczne, nie były brane pod uwagę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, Tusk nie był istotny, tylko odrzucenie PiS-u... No i się udało...
|
|
|
|
|
|
|
|