RafałS
|
Popisowe gangsterskie metody - normalnie jakby "pruszków" z "wołominem" na wiejskiej walczyli. Zginął ktoś?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wielka fuzja była u niemca w latach 2015 - 2020. Za CDU - SPD po cichu wjechało po 5 milionow migrantow, a milion oficjalnie. Czyli wiecej o 100% niz teraz W polityce trzeba szukac miniejszego zła, to ze duzego pola manewru nie ma, ale cos tam zawsze sie znajdzie w wyniku zaistniałych zmian w łupaniu podatnika. Osobiscie widze mniejsze zło w Kaczynskim, bo koalicji z PO nie zrobi - honor mu nie pozwoli- wiadomo - cesarz. Wystarczy ze go zabraknie, wtedy kazdy pisowiec bedzie Tuska przytulał, a Tusk bez wachania najwiekszego konkurenta kupi w zamian za nieprzeszkadzanie... Brawo, znalazłeś w końcu sobie? "dobrego" policjanta.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wielka fuzja była u niemca w latach 2015 - 2020. Za CDU - SPD po cichu wjechało po 5 milionow migrantow, a milion oficjalnie. Czyli wiecej o 100% niz teraz W polityce trzeba szukac miniejszego zła, to ze duzego pola manewru nie ma, ale cos tam zawsze sie znajdzie w wyniku zaistniałych zmian w łupaniu podatnika. Osobiscie widze mniejsze zło w Kaczynskim, bo koalicji z PO nie zrobi - honor mu nie pozwoli- wiadomo - cesarz. Wystarczy ze go zabraknie, wtedy kazdy pisowiec bedzie Tuska przytulał, a Tusk bez wachania najwiekszego konkurenta kupi w zamian za nieprzeszkadzanie... Brawo, znalazłeś w końcu sobie? "dobrego" policjanta. Ze Srokelfelra ?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Naturalnie, źródełko bije...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Jako patriota będę 11-go na wiejskiej "w obronie wolnych mediów"! Ja zawsze powtarzam że ze dwa muxy tvpopisów to za mało na tak wolny/szybki kraj. Trzeba poszerzyć ofertę o tvpopis+ i +++. A także tvpopis max i tvpopis turbo news...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wielka fuzja była u niemca w latach 2015 - 2020. Za CDU - SPD po cichu wjechało po 5 milionow migrantow, a milion oficjalnie. Czyli wiecej o 100% niz teraz W polityce trzeba szukac miniejszego zła, to ze duzego pola manewru nie ma, ale cos tam zawsze sie znajdzie w wyniku zaistniałych zmian w łupaniu podatnika. Osobiscie widze mniejsze zło w Kaczynskim, bo koalicji z PO nie zrobi - honor mu nie pozwoli- wiadomo - cesarz. Wystarczy ze go zabraknie, wtedy kazdy pisowiec bedzie Tuska przytulał, a Tusk bez wachania najwiekszego konkurenta kupi w zamian za nieprzeszkadzanie... Brawo, znalazłeś w końcu sobie? "dobrego" policjanta. Ze Srokelfelra ? A to podstawa w Europa (da się lubić?).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
... Jako patriota będę 11-go na wiejskiej "w obronie wolnych mediów"! Ja zawsze powtarzam że ze dwa muxy tvpopisów to za mało na tak wolny/szybki kraj. Trzeba poszerzyć ofertę o tvpopis+ i +++. A także tvpopis max i tvpopis turbo news... Ups! "Jako prawdziwy patriota..." - miało być! Przepraszam!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
... Jako patriota będę 11-go na wiejskiej "w obronie wolnych mediów"! Ja zawsze powtarzam że ze dwa muxy tvpopisów to za mało na tak wolny/szybki kraj. Trzeba poszerzyć ofertę o tvpopis+ i +++. A także tvpopis max i tvpopis turbo news... Spokojnie , niedługo wspólne tłumaczone media dla całej Europy, coś na wzór mam talent
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Jako patriota będę 11-go na wiejskiej "w obronie wolnych mediów"! Ja zawsze powtarzam że ze dwa muxy tvpopisów to za mało na tak wolny/szybki kraj. Trzeba poszerzyć ofertę o tvpopis+ i +++. A także tvpopis max i tvpopis turbo news... Spokojnie , niedługo wspólne tłumaczone media dla całej Europy, coś na wzór mam talent Coś ty? Powrót do teraźniejszości/przeszłości (ostatnie 30+ lat) znowu. https://www.youtube.com/watch?v=QxtkvG1JnPkPamięć - rzecz ulotna.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zielona ideologia będzie wpajana... Tusk wykonał szybko wykonał zadanie - znowu plusik w dzieniczku...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak komuna to komuna... Jest teraz nawet Ministerstwo Równości, to niech dba o równy przekaz medialny... Powołanie takiego ministerstwa świadczy o patologicznej czynności rządu Normalni ludzie by nie wpadli na tak durny pomysł ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Jako patriota będę 11-go na wiejskiej "w obronie wolnych mediów"! Ja zawsze powtarzam że ze dwa muxy tvpopisów to za mało na tak wolny/szybki kraj. Trzeba poszerzyć ofertę o tvpopis+ i +++. A także tvpopis max i tvpopis turbo news... Ups! "Jako prawdziwy patriota..." - miało być! Przepraszam! A to ci dopiero! Patrioci mają teraz ciężko. Nie wiedzą że teraz się protestuje na tuska chata (Władysława + Jana Kazimierza / Zoppot). Gwarancja odbioru całego pasma tvpopis.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak komuna to komuna... Jest teraz nawet Ministerstwo Równości, to niech dba o równy przekaz medialny... Powołanie takiego ministerstwa świadczy o patologicznej czynności rządu Normalni ludzie by nie wpadli na tak durny pomysł ... Tak jak pisałam, że lepsze by było Ministerstwo Głupich Kroków...Bo takie oni robią...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przemysł zbrojeniowy "kwitnie"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecki kanclerz zacał sie smiac jak go zapytali o pokoj e regionie . Patol zaczał sie beszczelnie smiac, a po chwili powiedział keine frieden ohne krigen. Czyli pokoj w nagrode za wojne... Niemcy na dobrej drodze - rozkrecaja sie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak komuna to komuna... Jest teraz nawet Ministerstwo Równości, to niech dba o równy przekaz medialny... Powołanie takiego ministerstwa świadczy o patologicznej czynności rządu Normalni ludzie by nie wpadli na tak durny pomysł ... Tak jak pisałam, że lepsze by było Ministerstwo Głupich Kroków...Bo takie oni robią... Patole tuskowe na usługach niemieckich, lewactwo, genderowa tolernacja,i marszałek hanukowy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Brauna nie wyrzucili z Sejmu. Widocznie to była zaplanowana "zadyma", aby Tusk nie musiał odpowiadać na niewygodne pytania po swoim expose...
|
|
|
|
|
|
|
|