Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12101117 razy)
|
|
Jarek
Go
|
Elektrownie im zamkneli - rurociag wysadzili - musza wiatrakowac...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A musi Polska być w tej Unii... Wiem, wiem, Tuskowi to pasuje... Anglia odeszła, a Szwajcaria i Norwegia w ogóle nie weszły i nikt im nie mówi co mają robić... Nie łupilismy innych, to i pozycja w swiecie marna...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E tam, Bosak się czepia głupich barierek... Tuskowi, Menzen, Bosak, za bardzo graja na nerwach... Mówią co myślą, widzą i słyszą, a inni słodzą, albo nie mają prawa głosu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A musi Polska być w tej Unii... Wiem, wiem, Tuskowi to pasuje... Anglia odeszła, a Szwajcaria i Norwegia w ogóle nie weszły i nikt im nie mówi co mają robić... Nie łupilismy innych, to i pozycja w swiecie marna... Właśnie, ci, którzy mieli, lub nadal mają kolonie, niech przyjmują swoich obywateli... Dlaczego my, skoro ich nie zapraszaliśmy i przyjęliśmy sporo Ukraińców... Ale Tusk się zgodził, pewnie ma spory dom(y)...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A musi Polska być w tej Unii... Wiem, wiem, Tuskowi to pasuje... Anglia odeszła, a Szwajcaria i Norwegia w ogóle nie weszły i nikt im nie mówi co mają robić... Nie łupilismy innych, to i pozycja w swiecie marna... Właśnie, ci, którzy mieli, lub nadal mają kolonie, niech przyjmują swoich obywateli... Dlaczego my, skoro ich nie zapraszaliśmy i przyjęliśmy sporo Ukraińców... Ale Tusk się zgodził, pewnie ma spory dom(y)... Koń trojański ma inny cel ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
E tam, Bosak się czepia głupich barierek... Tuskowi, Menzen, Bosak, za bardzo graja na nerwach... Mówią co myślą, widzą i słyszą, a inni słodzą, albo nie mają prawa głosu... A myślą dobrze. Mezen byłby dobrym ministrem finansów, bo ma kompetencje nim być Tylko nie w takim rządzie, który działa na szkodę panstwa
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pokrętnymi drogami ciamciaram inwestuje się w piratów to i można następnie "wyzwalać". Niestety często za nasze. Typowa $rockefellerka.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Hamasowe sztuczki
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Dziwne, że tylko 4% kazali wyłączyć z produkcji! 40% - a to zaplanowany import żywności do jurolandu pewien!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, ci, którzy mieli, lub nadal mają kolonie, niech przyjmują swoich obywateli... Dlaczego my, skoro ich nie zapraszaliśmy i przyjęliśmy sporo Ukraińców... Ale Tusk się zgodził, pewnie ma spory dom(y)... Ale "kamienie milowe" podpisał Morawiecki, a Tusk tylko wykonuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Tusk zgodził się na relokację migrantów w Polsce"...
Tako rzecze tarczyński..."
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|