renia
|
Idzie z postępem i wiatrakami...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Każda przewlekła, "nieuleczalna" choroba wyleczona na DO, oznacza wycofanie się jej (jak np. u mnie Hashimoto). Jeśli się wróci do poprzedniego modelu odżywiania (który przecież ją spowodował) to choroba wróci.
Jak to Doktor pięknie opisał, nic nie dzieje się bez przyczyny. Ale prędzej swoje języki połkną niż przyznają, że polski lekarz pierwszy na świecie odkrył i opisał zależności między głównymi składnikami odżywczymi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lepiej więcej wiatraków zakupić i już! Wiatraki podstawa eko propagandy obprzsxlosc Tuska w Brukseli
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Każda przewlekła, "nieuleczalna" choroba wyleczona na DO, oznacza wycofanie się jej (jak np. u mnie Hashimoto). Jeśli się wróci do poprzedniego modelu odżywiania (który przecież ją spowodował) to choroba wróci.
Jak to Doktor pięknie opisał, nic nie dzieje się bez przyczyny. Ale prędzej swoje języki połkną niż przyznają, że polski lekarz pierwszy na świecie odkrył i opisał zależności między głównymi składnikami odżywczymi. Patole weganskie siedzą w Brukseli I promują szkodliwość mięsa czerwonego na wszystkie możliwe sposoby...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
https://youtu.be/xNVG_mQi-Xo?si=Xg3pUxlRpWDvVRa9co on za głupoty opowiada... :lol:Mieszkam tutaj to wiem - jak było maski włoz ,szczepic, testowac, to nie było zmiłuj sie, a Firmy zostały w jeden upolitycznione - Sady prawa obywatelskie? Smiech na sali ... Jaki mówi konkretnie i na temat, a jego rozmówcy kręcą i wymigują się od konkretnych odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przynajmniej ktoś infjskormuje o niekompetencji w rzadzie W tłumaczonym ARD - Tusk wszystko jest ok, podobnie jak u towarzysza Gierka oprócz pisowskiej drozyzny. Dużo pisowców jest jeszcze na wolności, dlatego prostych spraw, typu benzyna za 5 zeta nie może być wprowadzanych ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mydli oczy ludziom łapaniem PiS-owców, a 100 obietnic na 100 dni nie spełnia...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiatrakow nausutawia, zadłuzy, i myk do Brukselki głupa palic...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak to Doktor pięknie opisał, nic nie dzieje się bez przyczyny. Ale prędzej swoje języki połkną niż przyznają, że polski lekarz pierwszy na świecie odkrył i opisał zależności między głównymi składnikami odżywczymi. Patole weganskie siedzą w Brukseli I promują szkodliwość mięsa czerwonego na wszystkie możliwe sposoby... Już mój szwagier z Hamburga i jego zięć przeszli na wege...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://youtu.be/xNVG_mQi-Xo?si=Xg3pUxlRpWDvVRa9co on za głupoty opowiada... :lol:Mieszkam tutaj to wiem - jak było maski włoz ,szczepic, testowac, to nie było zmiłuj sie, a Firmy zostały w jeden upolitycznione - Sady prawa obywatelskie? Smiech na sali ... Jaki mówi konkretnie i na temat, a jego rozmówcy kręcą i wymigują się od konkretnych odpowiedzi. Ta cała Bruksela to jeden wielki psychiatryk. Jaki w ogole nie zadaje sobie sprawy, do kogo mowi, bo przeciez to chore towarzystwo pozbawione jest logicznego myslenia oprocz ideowego. A Niemcy za prowadzenie w swoim kraju "polityki ruina gospodarcza +" sa przykładem ponad wszystko dla rzydzacych Polska. Polityka łapac zlodzieja sprawdza sie - ARD czuwa...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak to Doktor pięknie opisał, nic nie dzieje się bez przyczyny. Ale prędzej swoje języki połkną niż przyznają, że polski lekarz pierwszy na świecie odkrył i opisał zależności między głównymi składnikami odżywczymi. Patole weganskie siedzą w Brukseli I promują szkodliwość mięsa czerwonego na wszystkie możliwe sposoby... Już mój szwagier z Hamburga i jego zięć przeszli na wege... Niestety to działa - ARD -ZDF banie ryje...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak to u żydo-nazioli zrobić zajawkę i przyjechać obejrzeć dzieła nazi-$rockefeller. Polaków nie było poszkodowanych przypadkiem?...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już Tusk dostaje "gorączki złota" i się do tego przymierza...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk czego sie nie dotknie zamienia w złoto
|