|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czy chcą w ogóle płacić podatek i ile i komu... Tylko co umowa banko-korpo ma do obywateli... Ano tyle że obywatele mają prawo wybrać czy chcą coca colę, czy pepsi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czy chcą w ogóle płacić podatek i ile i komu... Tylko co umowa banko-korpo ma do obywateli... Ano tyle że obywatele mają prawo wybrać czy chcą coca colę, czy pepsi. n o własnie -a nawet tego nie ma w unii - ja wole pepsi w szklanej butelce...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To wybieraj dalej pro-amerolsko.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Dziś gdzieś czytałem, że ten gangster z Holandii, co wymyślił "fit55" i zajmował się jego przygotowaniem to czmychnął i zostawił obcym komisarzom to swoje "dziecię"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Facet ogłupił cała europe, i nie ma innego wyjscia, oprocz, Bruksela psychiatryk musi dalej trwac...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niektórzy się zbuntują, ale tylko dlatego, że stracą, a nie dlatego, że "fti55" to debilstwo. Producenci silników spalinowych poddali się bez walki i nie będzie za parę lat czym jeździć!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kto by pomyślał, że będziemy bronić silników spalinowych, które do niedawna były symbolem spisku naftowego.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, sam byłem entuzjastą elektryków, ale mi przeszło!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Każdego tyrajacego było stać na dobrą, spalinowke , obawy ludzi są takie, ze na elektryki ich stać nie będzie, a nie ze się w główkach lasuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie, sam byłem entuzjastą elektryków, ale mi przeszło! Nie jestem przeciwnikiem postepu technologicznego, ale jestem przeciwnikiem zamordyzmu ... U niemca nowy projekt, dopłata do nowo zakupionego elektryka finasowana z nowo nałozonych podatkow uzytkownikow spalinowek
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Do tego traktorzyści zatankują ruskiej ropy od $rockefellera, zamiast od putina.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Polityka"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Putinowska nadal ma się bardzo dobrze, ale jeszcze lepiej się mają pośrednicy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Polinowi nam wylobbowują.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale co to za chochoła trzeba mieć, aby twierdzić, że gaz lepiej "dba o klimat" niż palenie węglem... C+O2 -> CO2 - czyli z mola węgla i mola tlenu ma się tylko jeden mol gazu cieplarnianego! CH4+2O2 -> CO2 + 2H20 - czyli z mola metanu i dwóch moli tlenu ma się mol ditlenku i aż 2 mole pary wodnej - super gazu cieplarnianego. I tak mądrale mądralom urządzają życie...
|
|
|
|
|
|
|
|