Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Drobne, nie ma zadnego wpływu na dług publiczny
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Drobne, nie ma zadnego wpływu na dług publiczny
Jasne, dlatego jak tu nie brać, za dobrze wykonane zadanie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to już było Osiem lat krytykowałem dobra zmianę... No nie będę się cofał do tyłu Obecnie Tusk rzadzi i jego rozliczam...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dawaj dawaj! bo tu już większość ma pełny cykl dwuwładzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu będzie się opłacać..." i wrócisz z zagranicy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Dwa razy obiecać, to jak raz dotrzymać..."
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czas na pisowską drożyznę ...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz robią analizę - czy warto robić Port Centralny... Pewnie po czterech latach stwierdzą, że nie warto, bo jest lotnisko w Berlinie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Polityka nowej jakości oparta na faktach...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pierwszy kandydat na nministra finansów, który przed wyborami przygotowal program - projekt uproszczonych podatków Zwrócił się również do fachowców finansowych by przeprowadzili analizę jego projektu podatkowego, i naniesli poprawki Nie było mocnego żeby coś poprawić... Facet ma głowę ma karku, a ma zwolenników 3- 5% No ale jak to mówią, w tłumie mądrości się nie znajdzie ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dawaj dawaj! bo tu już większość ma pełny cykl dwuwładzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu będzie się opłacać..." i wrócisz z zagranicy. Chodzi ci o to? https://youtu.be/FoDI2uPayiA?si=hSEpEjPjmee9e86pTemat dawno przerobiony - jak ja wracałem - to ludzie w 2000 roku wyjzedzali...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Polityka nowej jakości oparta na faktach... Ale jeszcze trzeba analiz...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Ale od Poznania na zachód latają ludziska z Berlina, bo mają bliżej niż na Okęcie.
|
|
|
|
|
|
|
|