admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Dokładnie tak jest - obecna gangsterka załatwia byłą gangsterkę po gangstersku, a można było inaczej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie tak jest - obecna gangsterka załatwia byłą gangsterkę po gangstersku, a można było inaczej. Pewnie ze tak, nie muszą udowadniać ze są lepsi ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokladnie- zajechać Polske gospodarkę wykonując obce polecenia
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tusk jest marionetką, a pociąga za sznurki Berlin i Bruksela...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak się wnerwię, to coś zaproponuję, ale na bank - nieskutecznie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tusk jest marionetką, a pociąga za sznurki Berlin i Bruksela... Czy to "pisowski przekaż dnia"?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dawaj dawaj! bo tu już większość ma pełny cykl dwuwładzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu będzie się opłacać..." i wrócisz z zagranicy. Chodzi ci o to? https://youtu.be/FoDI2uPayiA?si=hSEpEjPjmee9e86pTemat dawno przerobiony - jak ja wracałem - to ludzie w 2000 roku wyjzedzali... O pełnię doświadczeń i krytykę po-pisu. Wracałeś z Kanady?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U srokelfeler szkolenie być...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To by się zgadzało, to ile to szkolenie trwało?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To by się zgadzało, to ile to szkolenie trwało? A co ci się zgadza?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dawaj dawaj! bo tu już większość ma pełny cykl dwuwładzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu będzie się opłacać..." i wrócisz z zagranicy. Chodzi ci o to? https://youtu.be/FoDI2uPayiA?si=hSEpEjPjmee9e86pTemat dawno przerobiony - jak ja wracałem - to ludzie w 2000 roku wyjzedzali... O pełnię doświadczeń i krytykę po-pisu. Wracałeś z Kanady? Rafałku , objatnie czy, kanada, szwecja,niemcy , wszystko jedno, srokelfeler system ...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W końcu dbają o klimat. Dzisiaj rozmawiałam ze szwagrem z Hamburga i on sobie bardzo chwali pompę ciepła. Mówił, że gazu nie włącza. Ale możliwe, że będzie zakaz jej używania... Albo wprowadzania nowych...
|
|
|
|
|
|
|
|