Jarek
Gość
|
A to juĹź zakaz grzania gazem, czy podroĹźaĹo 200 - 300%?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Dawaj dawaj! bo tu juĹź wiÄkszoĹÄ ma peĹny cykl dwuwĹadzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu bÄdzie siÄ opĹacaÄ..." i wrĂłcisz z zagranicy. Chodzi ci o to? https://youtu.be/FoDI2uPayiA?si=hSEpEjPjmee9e86pTemat dawno przerobiony - jak ja wracaĹem - to ludzie w 2000 roku wyjzedzali... O peĹniÄ doĹwiadczeĹ i krytykÄ po-pisu. WracaĹeĹ z Kanady? RafaĹku , objatnie czy, kanada, szwecja,niemcy , wszystko jedno, srokelfeler system ... Imperium-kolonie, monopolizacja... Normalka schematy. A myĹlaĹeĹ Ĺźe co?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Dawaj dawaj! bo tu juĹź wiÄkszoĹÄ ma peĹny cykl dwuwĹadzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu bÄdzie siÄ opĹacaÄ..." i wrĂłcisz z zagranicy. Chodzi ci o to? https://youtu.be/FoDI2uPayiA?si=hSEpEjPjmee9e86pTemat dawno przerobiony - jak ja wracaĹem - to ludzie w 2000 roku wyjzedzali... O peĹniÄ doĹwiadczeĹ i krytykÄ po-pisu. WracaĹeĹ z Kanady? RafaĹku , objatnie czy, kanada, szwecja,niemcy , wszystko jedno, srokelfeler system ... Imperium-kolonie, monopolizacja... Normalka schematy. A myĹlaĹeĹ Ĺźe co? Ĺťe co co?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cieszy mnie to, cieszy mnie kazda rzecz, ktora prowadzi do degeneracji szwabow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ja to wklejam bo to przyjdzie do Polski , a nie ze siÄ jaram ich problemami Problem jest zĹoĹźony dotyczy Europy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Do Polski przyjdzie, ale Putin - z "braterskÄ
pomocÄ
"... Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramiÄ!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Tusk jako minister spraw zagranicznych byĹ juĹź w Kijowie - dalsze finasowanie wojny konieczne - sami siÄ nadstawiamy
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
pomocÄ
"... Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramiÄ! Tu nawet nikt nie bÄdzie przychodziĹ jak nas nato dojudzi. Tama WĹocĹawek itd... Tfu tfu!
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Cieszy mnie to, cieszy mnie kazda rzecz, ktora prowadzi do degeneracji szwabow Spot tuskiego - polacy wrĂłcÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to juĹź zakaz grzania gazem, czy podroĹźaĹo 200 - 300%? PonoÄ tÄ
pompÄ
i jeszcze ma panele fotowoltaiczne, duĹźo taniej wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zero tolerancji do pozostaĹych 48 "pĹciĂłw"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
pomocÄ
"... Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramiÄ! Tu nawet nikt nie bÄdzie przychodziĹ jak nas nato dojudzi. Tama WĹocĹawek itd... Tfu tfu! . NastÄpny pluje... Maseczki powinny wrĂłciÄ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
NosiĹaĹ maseczki przeciw-pluciu?
|
|