Jarek
Go
|
A to już zakaz grzania gazem, czy podrożało 200 - 300%?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dawaj dawaj! bo tu już większość ma pełny cykl dwuwładzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu będzie się opłacać..." i wrócisz z zagranicy. Chodzi ci o to? https://youtu.be/FoDI2uPayiA?si=hSEpEjPjmee9e86pTemat dawno przerobiony - jak ja wracałem - to ludzie w 2000 roku wyjzedzali... O pełnię doświadczeń i krytykę po-pisu. Wracałeś z Kanady? Rafałku , objatnie czy, kanada, szwecja,niemcy , wszystko jedno, srokelfeler system ... Imperium-kolonie, monopolizacja... Normalka schematy. A myślałeś że co?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dawaj dawaj! bo tu już większość ma pełny cykl dwuwładzy (tych z tamtych i tamtych z tych) zaliczony. "A praca tu będzie się opłacać..." i wrócisz z zagranicy. Chodzi ci o to? https://youtu.be/FoDI2uPayiA?si=hSEpEjPjmee9e86pTemat dawno przerobiony - jak ja wracałem - to ludzie w 2000 roku wyjzedzali... O pełnię doświadczeń i krytykę po-pisu. Wracałeś z Kanady? Rafałku , objatnie czy, kanada, szwecja,niemcy , wszystko jedno, srokelfeler system ... Imperium-kolonie, monopolizacja... Normalka schematy. A myślałeś że co? Że co co?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cieszy mnie to, cieszy mnie kazda rzecz, ktora prowadzi do degeneracji szwabow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja to wklejam bo to przyjdzie do Polski , a nie ze się jaram ich problemami Problem jest złożony dotyczy Europy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Do Polski przyjdzie, ale Putin - z "braterską pomocą"... Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk jako minister spraw zagranicznych był już w Kijowie - dalsze finasowanie wojny konieczne - sami się nadstawiamy
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Do Polski przyjdzie, ale Putin - z "braterską pomocą"... Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię! Tu nawet nikt nie będzie przychodził jak nas nato dojudzi. Tama Włocławek itd... Tfu tfu!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Cieszy mnie to, cieszy mnie kazda rzecz, ktora prowadzi do degeneracji szwabow Spot tuskiego - polacy wrócą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to już zakaz grzania gazem, czy podrożało 200 - 300%? Ponoć tą pompą i jeszcze ma panele fotowoltaiczne, dużo taniej wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zero tolerancji do pozostałych 48 "płciów"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do Polski przyjdzie, ale Putin - z "braterską pomocą"... Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię! Tu nawet nikt nie będzie przychodził jak nas nato dojudzi. Tama Włocławek itd... Tfu tfu! . Następny pluje... Maseczki powinny wrócić...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nosiłaś maseczki przeciw-pluciu?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie, ale ponoć Chińczycy tak...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Ciekawe, czy kiedykolwiek zniosą e-rejestrację pokovidową do urzędów? Niby wygodniej, bo "kolejek" nie ma, a i bez zapowiedzi załatwią od ręki.
|
|
|
|
|
|
|
|